Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője hétről hétre bizonyítja a hatalom-tévében, hogy vehemens ember. Nincs olyan adás, amiben kibírná ordítozás, elvörösödő arc nélkül. A gyűlölet a szívéből fakad.
[mnky_ads id=”3427″]

Ez rasszizmus!

Kiállásának éppen ideje volt: valakinek ki kellett már mondani, hogy az ország legelnyomottabb kisebbsége a volt fideszes képviselőkből lett állami vezetők csoportja, akiknek nap mint nap szembe kell nézniük a megbélyegzéssel és a strukturális elnyomással – írja a 444.hu.

“Ez rasszizmus! Ilyet mondani, hogy valaki azért, mert a Fidesznek tagja volt, már nem lehet tisztességes elnöke az Állami Számvevőszéknek, ez felháborító!”

Tóth Csaba azért kapta a “rasszista” jelzőt Gajdicstól, mert felvetette, hogy némi összefüggés lehet aközött, hogy Domokos László ÁSZ-elnök a Fidesz tagja volt és, hogy az exségben rokon – de nem úgy? – Simicska-érdekeltségeknél kutakodnak, amelyeknél dőntik ki a szekrényből a szabálytalanságokat.

 “Kikérem magamnak az összes fideszes nevében és az összes tisztességes magyar ember nevében ezeket az állításokat.”

Íme az időtakarékos változat:

Gajdics Ottó: "Kikérem magamnak az összes fideszes nevében" A…

Gajdics Ottó: "Kikérem magamnak az összes fideszes nevében és az összes tisztességes magyar ember nevében ezeket az állításokat."A tegnapi ANGARD már teljes hosszában megtekinthető weboldalunkon: https://www.echotv.hu/adasok/2017/12/20/angard/1465#ECHOTV #ANEMZETHANGJA #ANGARD

Gepostet von ECHO TV am Mittwoch, 20. Dezember 2017

[mnky_ads id=”4674″][mnky_ads id=”4668″]

Gajdics hazai pályán őrjöngött – az övéi is humorosnak találták

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét