Sorting by

×

Hétvégi horoszkóp! – iránytű, hogy tudd, április 24-25 között miért, merre, meddig……

Április utolsó hétvégéjére ébredtél, ideje egy finom kávé mellett eldönteni, mit csinálsz az előtted álló két napban! Aktív, vagy passzív pihenéssel töltenéd szívesebben az időd, esetleg dolgoznod, tanulnod kéne inkább? Nem egyszerű…. nézz bele, mit javasol a horoszkóp, hátha segít a döntésben!

Kos

Szombaton fantasztikusan kedvező konstellációk lesznek az égen, amelyek felélénkítik a társasági életeteket. Tőletek függ, hogy ez pontosan milyen formában valósulhat meg. A józanság megőrzése most is fontos.

Bika

Biztos, hogy van dugi pénzed. Ezen a hétvégén a kedvesed szeretné, ha elárulnád, hogy mennyi, és hogy hol tartod. Neked kell eldöntened, hogy felfeded-e a titkodat, vagy tagadás helyett egy részét vallod be.

Ikrek

Szombaton szárnyalni fogsz az égi folyamatok szerint. Végre könnyűnek és áldottnak érzed magad. Ettől eszméletlen vonzóvá válsz. A szerelmed anno ebbe szeretett bele. Emeld fel őt magadhoz és repüljetek együtt!

Rák

Sajnos a párod lelkesedésével nem tudsz együtt érezni szombaton. Látod, hallod, érted, amit mond, mégse ragad át rád. Másnap erre sokkal nagyobb esélyt mutatnak a bolygók. Vasárnap képes leszel követni őt.

<<<Olvasnál még több horoszkópot? Kattints!>>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.