Hétvégi horoszkópod mondja, nem én! - A Nyilas és a Vízöntő érzelmi zűrbe keveredhet, a Szűz és a Bak kifejezetten jól fogja érezni magát! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hétvégi horoszkópod mondja, nem én! – A Nyilas és a Vízöntő érzelmi zűrbe keveredhet, a Szűz és a Bak kifejezetten jól fogja érezni magát!

Azt nem tudja megmondani a horoszkóp, hogy mit pakolj a bőröndödbe, -ebben az időjárásjelentés lehet hasznos- de abban segíthet, hogy mire figyelj a hétvégén. A Nyilas és a Vízöntő érzelmi zűrbe keveredhet, a Szűz és a Bak csillagjegy kifejezetten jól fogja érezni magát. És te kíváncsi vagy, hogy neked mit tartogat ez a hétvége? Olvasd el, mit jósolnak a csillagok az elkövetkezőre!

Hirdetés

Kos

Ezen a hétvégén azt fogod érezni, hogy bármibe is fogsz bele, az vagy nem úgy sikerül, ahogy eltervezted vagy befejezetlen marad. A fő ok az lehet, hogy folyamatosan csaponganak a gondolataid és egyik dolog után kapsz a másikhoz. Próbálj meg egyszerre csak egy dologgal foglalkozni és abba merülj bele rendesen.

Bika

A következő hétvégén fokozattan figyelj oda az egészségi állapotodra és a testi épségedre. Történhet valami, ami talán ágynak fog dönteni, ezért jobb, ha nem szegülsz ellen és végre kipihend magad, hiszen a szervezeted is ezt akarja jelezni.

Ikrek csillagjegy hétvégéje

Végre vége egy pörgős hétnek és most igazán kipihenheted magad. Egy kis kezdeti lustálkodás után beleveted magad a programokba és kihasználhatod a hosszabb hétvége adta lehetőségeket. Mivel mindig van valami szuper ötlet a tarsolyodban, ezért tudod, hogy nem fogsz unatkozni.

Rák

Ez a hétvége valóban a pihenésről kell, hogy szóljon. Ez elsősorban a lelki megnyugvásra és felfrissülésre lesz érvényes. Érdemes lenne elvonulnod egy kicsit a világ elől, elutazni egy olyan helyre, ahol senki nem zavarhat. Kapcsolódni a természethez és egy kicsit megfeledkezni a mindennapi gondokról.

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.