Hiszed, nem hiszed? – Mondd meg mikor született a “kiszemelt” és mi megmondjuk, mire számíthatsz! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hiszed, nem hiszed? – Mondd meg mikor született a “kiszemelt” és mi megmondjuk, mire számíthatsz!

Az állatövi csillagjegy mellett maga hónap -amikor a világra érkezett-  is meghatározza az embert. Mi most arra vállalkozunk, hogy útmutatást adunk hölgy olvasóinknak a különböző hónapokban született férfiakhoz. Hiszed?

Hirdetés

Január

A januárban született férfinak erős az akaratereje és individualista. Megbízható, őszinte és baráti tanácsokat ad. Türelmetlen mert úgy gondolja, hogy az élet csak tőle függ, egyenes beszédű, nem tud hazudni. A gondolkodása analitikus, nyugodt, stabil ember a munkában is kiegyensúlyozott. Megoldja egyedül a nehezebb problémákat is, eltartja magát. Szereti a csapatmunkát csak egy kissé egoista.

Felelősséget vállal a tetteiért, a szabadidejét intellektuális programokkal tölti.

Február

Erős karakterű, de érzékeny. Gyors gondolkodású és szereti megoldani azonnal a problémákat. Néha nincs ízlése a művészethez, filozofikus gondolkodású, matematikai elemzési készségekkel rendelkezik. Általában makacs és nem hallgatja meg mások tanácsait. Egyszerűen öltözködik, amikor szüksége van sok pénzre, akkor azt egyedül elő tudja teremteni magának. A tulajdonságait 30 éves kora után fedezi fel, szeret társadalmi aktivista, pap vagy tanító lenni. Számára a család szent.

A szerelemben őszinte és egyszerű, de olykor határozatlan.

Március

Kellemes a viselkedése, határozott, nem könnyű őt megingatni. Intellektuális, nehezen köt kompromisszumokat. A kritikát nehezen viseli és azt is, ha alaptalanul vádolják. Lelkes, okos, jó megoldást talál mindenre, gyorsan reagál és határozott. Amikor nincs jó kedve meggondolatlan dolgokat mond, amit később megbán. Általában korrekt és fegyelmezett.

Nem akar feltétlenül vezetővé válni, de ha szükséges akkor jó vezető válik belőle. A siker garantált.

Áprilisban

Jóindulatú, keveset beszél inkább a tettek embere. Nagyon jó szakember, ambíciói vannak, nyugodt, szorgalmas és lelkiismeretes. A kisebb dolgokban átadja a döntés jogát a feleségének, de nagyobb dolgokban határozott. Egy nőben nagyon tiszteli a tisztaságot.

Nyilvános konfliktusok esetén a felesége pártját fogja még akkor is, ha annak nincs igaza.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.