Hiszed, nem hiszed? – Mondd meg mikor született a “kiszemelt” és mi megmondjuk, mire számíthatsz!

Hiszed, nem hiszed? – Mondd meg mikor született a “kiszemelt” és mi megmondjuk, mire számíthatsz!
fotó: pixabay
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Szeptember

Okos, intellektuális, ambiciózus. Sok embert képes befolyásolni, idealista. Jó szervező és jó vezető, a munkáját tökéletesen elvégzi. Logikusan gondolkodik, az anyagi jellegű dolgait is egyedül biztosítja saját maga számára. Nem szereti a monoton életet, szabadidejét a tévé előtt tölti. Szeret könyveket és régi újságokat olvasni azért, hogy bebizonyítsa a kollégáinak, hogy mennyi mindent tud.

Szereti a családját és a gyerekeit, szeret foglalkozni velük és nevelni őket.

Október

Szkeptikus és nagyon jó gondolkodású, az intuíciója és a logikája nagyon fejlett. Nem ismeri el a kompromisszumokat. Nem szereti a határokat, az érzelmei őszinték. Tiszteli a függetlenséget és a saját gondolkodását. Vendégszerető és odaadó a barátaival szemben, de konzervatív természetű. Szabadon gondolkodik, a tettek embere és mindig győztes. Szkeptikus az új ötletekkel kapcsolatosan.

A szerelemben hűséges, felelősségteljes és tudja mi a kötelezettsége.

November

Diplomatikus, jó gondolkodású és komoly, mindig nagyon pontos. Szereti az őszinteséget, a vitákban ő akar nyerni. Szerencsés, a karrierjét könnyen építi. Néha szeret egyedül lenni és keveset beszél. Nem változtat az eszméin, nem szeret nyomás alatt lenni ilyenkor megmakacsolhatja magát. Nem szereti a kalandot, a hűséges, komoly kapcsolat híve. Szereti a csendet és a családját, általában fiú gyermekei születnek.

Szeret a gyerekeivel foglalkozni, nevelni őket és sok időt tölteni együtt velük.

December

Dolgos és mindenre képes. Szereti a technológiai innovációkat és a változásokat az életében. Nem szeret csak úgy ülni vagy unatkozni, minőségi munkát végez. Szereti a kreativitást és szereti, ha be van biztosítva anyagilag. Olyan hobbija lehet amely egy életre szól. Nagyon figyelmes és kíváncsi, mindent megtervez már jó előre.

Figyelmes férj és mindenben segít a családjának. A szabadidejét a gyerekeivel tölti.

Forrás: Ketkes

Kapcsolódó

 

horoszkóp

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.