Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 12., péntek

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Kreatív

Alkotóereje mozgásba lendült, és ez minden területen érezteti jótékony hatását. Kifejezésre juthat abban is, hogy végre megvalósítja régóta dédelgetett terveit, vagy csak egyszerűen átrendezi a lakását. Ha építkezik, most fogjon hozzá a tervezéséhez, az elgondolásai kivitelezéséhez. Az álláskeresőknek is kedvező az időpont pályázatuk elkészítéséhez. Mai “jóvásár”: egy notesz, amibe minden ötletét beírhatja, ami eszébe jut.

Bika 04.21. – 05.20. – Megfontolt

Végső formába önti elképzeléseit. Tisztában van vele, milyen sokat von le az egész értékéből, a megvalósítást késlelteti, még meg is hiúsíthatja, ha a kidolgozás hányaveti. Többször is végig gondolja az egészet. Mutassa meg másoknak is, ne maradjon benne hiba. Ha már ennyi munkát ölt bele, tervezete legyen minden szempontból kifogástalan. Mai “jóvásár”: itt az ideje lecserélni a rissz-rossz nyomtatót.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Lelkes

Percről percre változik a hangulata, így nem csoda, hogy olyan gyorsan ráun mindenre és mindenkire. Azon se csodálkozzék, ha azok, akiket viharos gyorsasággal megunt, látni sem akarják többé. Ráadásul mindezt lelkesen és nagy-nagy igyekezettel csinálja, amitől az eredmény még lehangolóbb lesz. Mai “jóvásár”: edzőbérlet a közeli terembe.

Rák 06.22. – 07.22. – Elhanyagolható

Az átlagos hétköznapok átlagos hétköznapját éli ma. Minden olyan, mint egyéb “normális” napokon, ami persze az Ön számára túl langyos. Ma viszont ötlete sincs, mihez kezdene legszívesebben. Nincs jó film, mely kimozdítaná, színházba sem szívesen menne. Olvasás közben pedig elkalandoznak a gondolatai. Mit lehet ilyenkor tenni? Mai “jóvásár”: irány az uszoda, ott megjön a kedve!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük