Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 13., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Fordulatos

Bizsergető híreket kap: valakinek nagy tervei vannak Önnel a szakmájában. Elképzelhető, hogy nagyot léphet előre, de az sincs kizárva, hogy hátra. Jól fontolja meg a csábító lehetőséget. Nehogy hiúságában igent mondjon arra, amit később megbánhat. Ideje van: hétfőig nyugodtan törheti a fejét. Szerencseszámok: 17,42,51,59,84.

Bika 04.21. – 05.20. – Csendes

Vásárolt néhány könyvet a minap, s most végre van ideje olvasni. Mások nem zavarják, amit ilyenkor ki nem állhat. Az idő is kellemes, bár kissé csípős, azt meg kell vallani. Járjon egyet a környéken. Sétálással, olvasással, zenehallgatással, miegymással telik ez a nap. “Csak soha rosszabb ne legyen!” – állapítja meg elégedetten. Korán lefekszik, olvasgatna még, de hamar elalszik. Szerencseszámok: 34,41,44,55,76.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Erőteljes

Egy beszélgetés során fény derül tájékozatlanságára, hogy mennyire nem követi nyomon a művészeti élet eseményeit. Úgy látszik, minden elmaradását lóhalálában kell behoznia, ami nem a legmegfelelőbb módszer és nem is a legeredményesebb, mert felületességhez, felszínességhez vezet. Próbáljon rendszeresebben élni! Szerencseszámok:1,27,63,72,88.

cigany-horoszkop
fotó: ketkes.com

 

Rák 06.22. – 07.22. – Zárkózott

Hangulata, mint a higany. Ingadozik fel-le, tulajdonképpen minden rendszert nélkülözve. A Rákokra amúgy is jellemző érzékenység ma Önre fokozottan érvényes. Miért van az, hogy mostanában sorra elrontja hétvégéit felesleges önmarcangolással? Ahelyett, hogy végre tényleg kipihenné magát. Legalább vegyen a kezébe egy jó könyvet és mélyedjen el benne! Szerencseszámok: 1,17,69,74,78.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük