Hekkelgetünk, Vágó úr? Hekkelgetünk?

Vágó Istvánt huncut kedvében érte a péntek este. Gondolta, tör még némi borsot az amúgy is folyvást vele emberkedő Puzsér Róbert orra alá. Az ártalmatlan játék olyan jól sikerült, hogy egycsapásra bebizonyította, hogy az internetszavazás – jelen formájában itt e honban – nem alkalmas arra, hogy releváns eredményt hozzon.

Vágó az etikus hekker

Vágó István közösségi oldalán bizonyította, hogy mekkora szerencse, hogy Magyarországon a szavazást egyelőre személyesen kell megejteni, ígazolva azt, hogy kik is vagyunk valójában. Bár így is van lehetőség sumákolásra, de azért meg kell dolgozni!

“Töredelmes vallomást szeretnék tenni.

Nagy az én bűnöm. Kitöltöttem Puzsér kérdőívét, a kérdésektől függetlenül hol igent, hol nemet válaszoltam – de nem egy engem beazonosítható email-címről. A válaszaimat befogadták, és nincs kétségem, hogy korrektül fel fogják dolgozni. Csakhogy én nem voltam korrekt… De ha sokan járnak így el, milyen végeredményre lehet majd számítani? (Tiszta szerencse, hogy a jelen állás szerint nem lesz interneten is lebonyolítható főpolgármester-jelölti előválasztás)”

illusztráció: facebook

Előzmény

Puzsér Róbert pár hónapja közösségi oldalán ellentmondást nem tűrően kijelentette, hogy

A pecsétes papír, a személyes részvétel a múlthoz tartozik: a Fideszhez és a KDNP-hez, az MSZP-hez és a DK-hoz.

Azt is írta még, hogy

„A szocialisták hallani sem akarnak internetes szavazásról. Ijesztő nekik, hogy esetleg nem ötezer nyugdíjas párttag, hanem ötvenezer budapesti nyilvánít véleményt….”

Meg azt, hogy

Az internet-alapú döntéshozatal az az esély, amellyel tömegeket mozgósíthatunk, amellyel új irányt szabhatunk a baloldalnak és az országnak. A nemzeti együttműködés rendszere a virtuális térben verhető – aki ez ellen érvel, az a múltban él, és a jövő útjában áll.

Vágó István: a Facebookon betűre ugyanazt a szöveget írták több százan …

Puzsér: Vágó István megérett arra, hogy hivatalosan is a DK algyurcsánya legyen

Egy hozzászólás itt: “Hekkelgetünk, Vágó úr? Hekkelgetünk?

  • 2019.04.13 - 13:12
    Közvetlen hivatkozás

    Ebből a Nulla-Szar-Semmibol képes vagy Hírértéket össze talicskazni,..! ? Negatív Gratula . !!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük