Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 14., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Nagyszerű

Dilemmája talán magától is megoldódik: olyan jelzéseket kaphat, amiből kiderül, hogy a járt utat kár volna otthagynia járatlanért. Elégedetten veheti tudomásul, hogy munkahelyén nagyra becsülik, anyagilag sem veszít semmit, ha visszamondja a kecsegtető ajánlatot. Ettől rögtön jobb lesz a kedve. Mai “jóvásár”: egy üveg bor a vasárnapi ebédhez.

Bika 04.21. – 05.20. – Dolgos

Tevékenykedni van kedve, lázasan tesz-vesz: főz, süt, takarít, rendet tesz. Az ablakokat is meg kellene már pucolni! A nehéz téli ruhákat kitisztítani-kitisztíttatni, a tavasziakat elővenni, megvarrogatni, kimosni-kivasalni. Bútorra alighanem idén sem lesz pénzük, de mázolás, apróbb csinosítás, bizony, sok mindenre ráférne! Mai “jóvásár”: ha végigdolgozza a napot, nem marad ideje pénzt költeni! Ma csak írja össze, mit szeretne.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Veszekedős

Hangos kiabálás, veszekedés veri fel a máskor oly békés családi otthon csendjét. A gyerekek riadtan menekülnek, házastársa pedig idegességében összetör néhány tányért. Így majd remekül fognak szórakozni, amikor lapos tányérból eszik a levest! Úgyis ki kellett már cserélni a régi készletet. Az este újra meghitt csendességben telik. Borúra derű… Mai “jóvásár”: egy mozijegy nem árthat a békülés örömére.

online-joslas
fotó: facebook

 

Rák 06.22. – 07.22. – Bizonytalan

Partnere megunta, hogy mostanában alig-alig törődik vele. Fellázadt a mellőztetés miatt. Ön eleinte értetlenül figyeli kitöréseit, aztán rájön, hogy kedvesének valóban van némi igazsága. Persze Ön sem ismerne magára, ha nem tudna rögvest hosszas magyarázkodásba fogni és végül ismét és újból sikeresen elsimítani az egészet. Nem ártana, ha egyszer végre tényleg szembenézne a tényekkel. Mai “jóvásár”: teakeverék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük