Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. április 23., kedd

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Derűs

Történjék bármi, Ön ma optimistán kezdi a dolgos hétköznapokat. Részben, mert ég az alkotásvágytól,, másrészt az elmúlt napok sok szép élménye megkönnyíti a munkába állást. Ma öröm rámosolyogni az emberekre, csak a szépet észrevenni a környezetünkben. Könnyebb a magányt is elviselni annak, aki talán amiatt szenvedett az ünnepek alatt , hogy gyerekei távol élnek, vagy egyszerűen csak megfeledkeztek róla.

Bika 04.21. – 05.20. – Görcsös

Nehéz visszatalálni a munkahelyi kerékvágásba. Egyetlen porcikája sem kívánja. Ráadásul a gyomra is korog-morog. Sokat evett az elmúlt napokban. De hát a sonkának, kalácsnak ugyan ki tudna ellenállni? Lassan azért csak felszedi az elejtett szálakat és elkezd annak rendje és módja szerint dolgozni. Az azonban felettébb zavarja, hogy a többiek ételreceptekkel szórakoztatják egymást. Elhatározza: este alig csipeget majd….

Ikrek 05.21. – 06.21. – Szerencsés

Persze csak akkor szerencsés, ha Ön is megtesz mindent annak érdekében, hogy valóban az legyen! Elébe kell mennie, meg kell ragadnia a lehetőséget, mert különben úgy elillan, mintha sose lett volna ott. Járjon nyitott szemmel, s készüljön fel a szerencsére. Lehet, hogy kockáztatnia kell, de ettől se riadjon vissza.

Rák 06.22. – 07.22. – Levert

Úgy érzi, kihült Ön körül a levegő. Nem mintha barátai, munkatársai eltávolodtak volna Öntől, csupán csak nem érzi, hogy szükség volna Önre. Igaz, most nem is tart erre akkora igényt. Szeret egy kicsit szenvedni, sajnálni- sajnáltatni magát és a duzzogás sem idegen Öntől. Éppen a megfelelő hangulatban van ehhez. Elvonulna a világtól, legszívesebben elköltözne örökre, hogy soha meg se találják. Szíve mélyén azért persze szeretné tudni, hogy kik keresnék égre-földre!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük