Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 11., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Zsuzsanna, Tiborc névnapjára. A nap 5.35-kor kel és 20.02-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Változékony

Nehezen tér napirendre a hétvégi megpróbáltatások felett. Minden semmiségbe beleköt, szünet nélkül egzecíroztatja családját, vagy partnerét. Nagyon kedves is tud lenni, ha érdekei úgy kívánják. Lehet, hogy találkozik valakivel, aki megtetszik Önnek. Lépes lesz rá, hogy tökéletesen elbűvölje humorával és figyelmességével.

Bika 04.21. – 05.20. – Alkotó

A főzés, a tálalás, a terítés szépsége teljességgel lenyűgözi. Csaknem bosszús, amikor a vendégsereg lelketlenül, durva barbár módjára felfalja ezt a költeményt. Jó, jó, ízlett a főztje, de hová lett egy szempillantás alatt? Több napig készítette és most tíz perc alatt befalták. Nem aránytalan ez egy kissé?

Ikrek 05.21. – 06.21. – Öreges

Vannak napok, amikor százévesnek érzi magát, s mivel hajlamos eltúlozni a jelentéktelen dolgokat is, szinte a csontjaiban érzi egy hosszú élet valamennyi gyötrelmét. Mielőtt teljesen átadná magát ennek a cseppet sem kellemes érzésnek, tegyen egy utolsó kísérletet, hogy megszabaduljon az effajta öregségtől. A legjobb módszer az, ha valamilyen gyermeki elfoglaltságot keres magának.

Rák 06.22. – 07.22. – Reménykedő

Sikerült túljutnia a tegnapi konfliktuson, élvezze hát a hét utolsó napját! Kedvese is belátta, hogy jobb a békesség. Ne húzza tovább a békülés enyhülést nyújtó pillanatait! Egészsége kitűnő, jót tett a sportolás és a pihenés. Csak így tovább! Folytassa ezt a sorozatot. Lelkiereje visszatért, fordítsa hasznos célokra. Készüljön elő a következő hétre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük