Kövér és a bábot mozgató ostobább, mint hittük! De mi sem vagyunk normálisak, ha hagyjuk!

Kövér házelnök Románia egyik leghidegebb éghajlatú városkájában mondta ki, ami a bögyét nyomja. Teljesen új megvilágításba helyezte, hogy ki a jó magyar és, ki nem az. Meghatározása alapján sok párttársa is a rosszak táborát erősíti.

A jó magyar szapora!

Nem tudni, mit szólnak azok a fideszes hölgyek és urak, akik most tudták meg, hogy nem felelnek meg a kövéri elvárásoknak, amik a következők:

Rá kell ébreszteni az embereket arra, hogy nem az a jó magyar, aki magyarul beszél, hanem az, akinek 3-4 gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek és elkötelezettek a nemzet ügye iránt.

Vagyis….

Ezzel az egy mondattal kizárta a “jómagyarságból” az összes 30 év alattit, mindenkit, aki gyermekvállalásban nem a mennyiségre hajt, akinek egészségügyi okból nem lehet egyáltalán, vagy csak “elenyésző számú” gyereke, akik úgy döntenek, hogy a pár mindkét tagja a hivatásában akar kiteljesedni, vagy valami egészen más okból nem, vagy csak nem elég gyermeket óhajt nemzeni és kihordani.

De “rosszmagyar” az is, aki ugyan számszakilag felnevelte a rá kirótt létszámot, de egyik, vagy másik gyereke úgy dönt, hogy világot lát, kilép a kerítésen túli, normális világba és nem olyan országban képzeli a jövőjét, ahol egy Kövér dönt a milyenségéről.

Fidesszel szimpatizáló, kedves polgártársak! Hányan ismertek magukra a feketelistában? Ezután is rendíthetetlenül narancssárgák?

De ki az a Kövér László?

Felvetődik a kérdés, kinek képzeli magát a magyar házelnök? Milyen alapon határoz meg, ítélkezik, dönt arról, hogy mi a jó és mi a rossz?

Azt is mondta még, hogy a magyar nép érdekéért és jólétéért a kormány sok konfliktust vállalt, gazdasági érdekeket sértett.

Senki sem szereti a balhés gyereket. Ha ezerszer igaza van, akkor is megpróbálják kiközösíteni

– érzékeltette azokat a nemzetközi viszonyokat, amelyek között szerinte érvényesíteni kell a magyar érdeket, írja az MTI.

Elszabadult hajóágyú, vagy kormányteszt?

Nem tudni, – bár nem fogadnék rá nagy tétben – hogy Kövér László saját borgőzös ideáit vázolta fel, vagy a kiadott ukáz alapján teszteli a választókat, mennyire mászik beléjük a fenti felvetéssel, de az ország nagy részét “lerosszmagyarozni” nem bölcs dolog. Ámbár az is lehet, hogy egy újabb vállrándítással ezen is túllép “kiválasztott népünk”.

Gábor György vallásfilozófus ennyit fűzött a fentiekhez közösségi oldalán

“Kövér László osztályozza a magyarokat.

Azt mondja ez az ember, hogy az a jó magyar, akinek három-négy gyermeke, 9-16 unokája van, valamennyien magyarul beszélnek, és elkötelezettek a nemzet ügye iránt.

Ezek szerint Schwarz-nagypapa részben jó magyar volt.

Ugyanis hét gyereke volt, vagyis ő már akkor jó magyarnak bizonyult, amikor ez a Kövér még egy pajzán gondolat sem volt.De sajnos Schwarz-nagypapa csak részben lehetett jó magyar, minthogy nem lett 9-16 unokája, csak kettő.

Történt ugyanis, hogy akkoriban – ehhez a Kövérhez hasonlóan – mások is osztályozták a magyarokat.

Így esett meg, hogy a hét gyermekéből a hat fia közül három munkaszolgálatban, három a magyar hatóság bevagonírozását követően Auschwitzban pusztult el, egyedül a hamis papírokkal bujkáló anyám élte túl a Kövért megelőző magyar hatóságok magyarok-osztályozásának kedves gyakorlatát.

Így Schwarz-nagypapának nem lett 9-16 unokája, ergo csak részben volt jó magyar. Ezzel szemben a bevagonírozást lebonyolító csendőrök között egészen biztosan akadt, akinek volt 9-16 unokája, ergo ő jó magyar volt.”

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük