Nyilas 11.23 – 12.21. – Intuitív

Hagyatkozzon jobban a megérzéseire, az intuíciójára. Nem kell mindig ragaszkodnia az előzetes elképzelésihez, nem kell a racionális érveknek minden körülmények között elsőbbséget biztosítania. Ha így tesz, akkor a munkában és a szerelemben egyaránt meglepetések érik. Nyilas hölgyek ma egészségi téren kedvező változásokat észlelhetnek.

Bak 12.22 – 01.20. – Lendületes

A megszokottnál könnyebben, lendületesebben végzi teendőit, amit erősen befolyásol a megszokottnál jobb egészségi állapota. Ha nyaral, ha csendesen telnek órái, azok sem eseménytelenek. Legfontosabb teendője az, hogy kedvesét kényeztesse. Ha módjában áll, fotózzon, készítsen videofelvételt, mert nagyon bánná, ha nem örökítené meg ezt a nyarat.

- Hirdetés -

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Várakozó

Uborkaszezon mindenütt. Hivatásában, otthon, kapcsolataiban és a kalandokban egyaránt. Mintha lakatlan volna a Föld – ez az érzés persze nem elsősorban a reggeli hatos villamospótlón jut eszébe, keríti hatalmába. Semmihez nincs kedve. Nos, “zárja be mihamarabb a boltot”. Egy jókora úszás, egy hideg ital és egy kiadós alvás – erre van szüksége.

Halak 02.21. – 03.20. – Kiemelkedő

Ezúttal nem véti el …  a szerencse, hogy Ön mellé álljon. Úgyhogy amennyiben habozott volna, hogy egyáltalán belevágjon-e a dologba, kétségeit mielőbb dobja sutba. Ne keverje össze az óvatosságot az óvatoskodással, az időzítést az időhúzással, hiszen előfordul, hogy rövid percek alatt vagyonokat lehet elverni… és persze elnyerni is. Válassza az utóbbit.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét