Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. augusztus 17., szombat

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Jácint, Réka névnapjára. A nap 5.43-kor kel és 19.52-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Biztató

Talán még nincs veszve minden. Közbejöhet valami, ami módot adhat arra, hogy helyrehozza elrontott lépését. Még az is lehet, hogy kedvezőbb ajánlatot kap az előzőnél. Most nem féli, inkább óhajtja a változást, amitől azt reméli, hogy több teret enged az önmegvalósításnak. Ennek a szükségét ma különösen érti, mert jobbnál jobb ötletei támadnak. Szeretné, ha tőkét is kovácsolhatna belőlük.

Bika 04.21. – 05.20. – Rajongó

Bedagadt orral, pirosló arccal elsőként kel. Ruháját gyorsan magára kapva leszalad vásárolni, hogy örömet szerezzen: újságot, süteményt, virágot vesz. Ottragad a presszóban… Megkésve inal hazafelé a gyűrött újságokkal, lelappadt krémesekkel, kókadt virággal. Nem fogadják kitörő örömmel! Az Ön érzésein ez mit sem változtat: szereti őket! És Önnel sem lehet mást tenni, mint újra megszeretni.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Bajos

Külföldi utazása során kényelmetlen helyzetbe sodorja magát, ugyanis, vagy nem ismerte a helyi szokásokat, vagy pedig egyszerűen nem volt hajlandó tudomásul venni őket. Úgy gondolja, hogy alkalmazkodjanak a helyiek a messziről jött szokásaihoz, mármint az Önéhez. Saját kárán kell megtanulnia, milyen mélyen és erősen gyökereznek a szokások.

Rák 06.22. – 07.22. – Ünnepélyes

Jól kezdődik a hétvége. Nyugodt, családias hangulatban telik a szombat. Ne fárassza most magát a kerti munkával, inkább kiránduljon, ha teheti. Hazafelé egy házias kiskocsmában megpihenhet, jobban esik a vacsora is kint a szabadban. Lazíthatna többet is, ezt most érzi igazán. Kellemes élmények várják holnap is, ha nem enged borúlátó gondolatai csábításának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük