Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp: 2019. augusztus 28., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Ágoston, Mózes névnapjára. A nap 5.57-kor kel és 19.32-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Zavaros

Olyan szépen alakult minden. Már kezdte azt hinni, hogy ez továbbra is így lesz. Tévedett. Elég egy váratlan rosszullét, egy röpke pillanat, amikor rádöbben, hogy múlnak és rombolnak az évek – máris vége a boldogságról szövögetett ábrándképnek. Ami eddig kristálytiszta volt, hirtelen zavaros lesz. Később majd ismét kitisztul. Csak ki kell várni.

Bika 04.21. – 05.20. – Újító

Újult erővel lát neki a munkának. Merész ötlete támad: elgondolásait, időbeosztását, kötelezettségeit számítógépre viszi, s így mindig naprakészen tudni fogja, mit kell tennie. Persze ahhoz, hogy ez valóban így legyen, rendszeresen be kell táplálja a gépbe az adatokat. Sziszifuszi munka, de hamar megtérül!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Vegyes

Dúl a szerelem, olyannyira, hogy a heves érzelemkitörések megviselik egészségét. Valójában Önnek egy teniszedzőbe kellene beleszeretnie, aki azzal is törődne, hogy vigyázzon a testi állapotára. Ilyen csak a regényekben van, ezért inkább szóljon gyermekeinek, hogy ne felejtsenek el utánanézni, hogy a sulikezdéshez mindenük megvan-e.

Rák 06.22. – 07.22. – Közepes

Ha szellemi foglalkozást űz, ma különösen vigyázzon, mert hajlamos az önteltségre, önhittségre. Ezzel nem tesz túl jó benyomást, főként akkor nem, ha új munkatárssal találkozik. Szerelmi élete sincs igazán rendben. Ha ennyire nem értik meg egymást, el kellene gondolkodnia, megéri a sok vesződséget, veszekedést a kevéske boldogság! Át kellene gondolnia az életét.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük