Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. július 13., szombat

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Jenő névnapjára. A nap kel: 5.01, nyugszik: 20,38.

Kos 03.21 – 04.20. – Eseménytelen

Nincs program, nem várnak vendégeket, ezt Ön is így kívánta. Emiatt lehet, hogy nézeteltérése lesz a családjával. Ők azt szeretnék, ha sűrűbben járnának társaságba, és többet szórakoznának. Ma is ráolvassák a fejére, hogy önző, csak magára gondol, ami részben megfelel a valóságnak. Csakhogy ennyi önzés megengedhető. Értesse meg velük, hogy ha a pihenésnek érzi szükségét, annak komoly oka van. Nem a család bosszantására játssza el a „hétvégi remete” hálátlan szerepét.

Bika 04.21. – 05.20. – Sértett

Háborog, morog, pedig érzi, hogy nincs igaza. Hadilábon áll a nyelvekkel, amit röstell ugyan, mégsem változtat rajta. Beleborzong, ha arra gondol, meglett emberként tanfolyamra kell járnia. Vizsgáznia, felelnie, mint egy taknyos kölyöknek. Hallatlan! Ne húzza fel az orrát, barátja jót akar, s legalább együtt ülnek majd megint az iskolapadban. Hajh, azok voltak csak a szép idők!

Ikrek 05.21. – 06.21.- Felhőtlen

Kimondhatatlanul büszke rá, milyen gyorsan vág az esze, hogy még a legszorongatottabb helyzetekből is  egy pillanat alatt kivágja magát és rendszerint győztesként hagyja el a porondot. Mindez szép és jó, csak ne volna hajlamos az elbizakodottságra, ami egyfelől kellemetlen tulajdonság, másfelől pedig észrevétlenül veszélybe sodorhatja. Ma nem kell ilyen veszélytől tartania.

Rák 06.22. – 07.22. – Derűs

Okos dolog volna, ha a szüleinél töltené a szombatot. Nemcsak ők örülnek, de Önnek is könnyebb. Kicsit elbeszélget velük, de vigyázzon, ne legyen ingerlékeny, hiszen Ők feltehetően sok mindent másként látnak, mint Ön. Finom ebédet is kap, házi süteményt és egy kis hazai csomagot a jövő hétre. Legalább kevesebb gondja lesz a háztartással.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest