Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. július 14., vasárnap

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Örs, Stella névnapjára. A nap kel: 5.01, nyugszik: 20,37.

Kos 03.21 – 04.20. – Töprengő

Akinek nincs családja, az a magánytól szenved. Akinek van, az a családtól. Ma sok minden elgondolkodtatja. Egyebek között az, hogy miért nincs mostanában öröme a partnerében, vagy gyermekeiben? Mert állandóan a pénz miatt zaklatják. Egyszerűen nem értik meg, hogy a méregdrága sportcipők, farmerek nem boldogítanak. Vagy, ha igen, akkor teremtsék meg rá a pénzt. Hol van az előírva, hogy a szülők kötelesek teljesíteni a gyerekek összes kívánságát? Még azután is, hogy felnőttek?

Bika 04.21. – 05.20. – Meghitt

Jó megpihenni és körülnézni abban a szűk körben, a családban, amelyben élünk, s amely óvó burokként ölel körbe minket akkor is, amikor talán rá sem szolgálunk. Ma törleszti adósságait. A gyerek, az a haszontalan szerzet – mekkorát nőtt! – állatkertbe menne. Csak módjával etessék az állatokat, megárthat nekik! Még a cirkuszba is hajlandó elmenni, pedig nem szenvedheti. De hát megígérte!

Ikrek 05.21. – 06.21.- Felvillanyozó

Zuhanyozás közben jutnak a legjobb dolgok az eszébe. Mi volna, ha többet zuhanyozna? Bőségesen megtérülne az a bosszúság, amit az elherdált meleg víz okozna. Máskülönben pedig jól tenné, ha hirtelen támadt gondolatait papírra vetné, esetleg beírná a számítógépébe, telefonjába, vagy csak elmondaná valakinek, aki nem felejti el őket!

Rák 06.22. – 07.22. – Furcsa

Partnere hívatlanul és váratlanul beállít Önhöz. Éppen a legnagyobb rendetlenség van, hiszen nekiállt rendezgetni régi holmijait. Kis szóváltásba keverednek, de ez éppen elég ahhoz, hogy heves vita alakuljon ki. Hiába, egy friss kapcsolat még nem feltétlenül bír ki mindenfajta őszinteséget. Ismerjék meg egymást jobban, de ha lehet, ne indulatból ítéljenek!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest