Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. július 23., kedd

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Lenke, Brigitta névnapjára. A nap kel: 5:11, nyugszik: 20,29.

Kos 03.21 – 04.20. – Nehéz

Ha nem fogadta meg a jó tanácsot, ismét belezuhanhat a legmélyebb kétségbeesésbe. Emiatt nézeteltérései támadnak a családjával és figyelmetlenségével károkat is okozhat magának feleslegesen. Vezessen óvatosan, ügyeljen a csapokra és az értéktárgyaira. Ne tetézze a meglévő bajokat újabbakkal.

Bika 04.21. – 05.20. – Önfeledt

Amire sokáig várunk, az is elkövetkezik egyszer, de amilyen nehezen jön el, olyan gyorsan el is múlik. Ám ma nem vesz erőt Önön a beteljesülés szomorúsága, önfeledten, boldogan élvezi azt, amit vízpart csak adhat. Minden érzéke kitágul, valóban érzékel mindent, amit csak megtapint, megízlel, meghall, megszagol, meglát. Részegítő a természet….

Ikrek 05.21. – 06.21. – Játékos

Szertelen jókedvében alig bír magával, amit kollégái csak azért nem méltányolnak, mert tudják, hogy az Ikrek veszélyes játékos. Számára a játék nem csupán öncélú szórakozás, ugyanis az eszét is használja közben, s ezért sohasem lehet tudni, mikor lesz “véres” valóság a játékból. Legyen ezért kíméletes!

Rák 06.22. – 07.22. – Konfliktusos

Mégsem fogadta meg a tanácsot és olyasmibe ártotta magát, amibe nem kellett volna. Pedig időközben Ön is rájött, hogy semmi értelme másoknak kellemetlenségeket okozni. Ne akarjon nagy igazságtevő lenni, mert még ha valóban igaza van is, Önt utálják meg érte. Az emberek nem szeretik, ha rádöbbentik őket hibáikra, főleg, ha azokat eddig sikerült eltitkolniuk. Hagyja abba a kérdezősködést és vonuljon vissza! Saját magának is csak jót tesz vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük