Hiszi, nem hiszi? – Napi horoszkóp 2019. május 12., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra.

Kos 03.21 – 04.20. – Izgalmas

Váratlan fejlemények a családjában, vagy partnerkapcsolatában: egy régóta húzódó ügy elérkezik a végkifejletéhez. Ebből adódóan lehetnek viták – anyagi, vagy érzelmi természetűek. Akár örül a küszöbön álló eseménynek, akár szomorúsággal tölti el, figyelmét teljesen leköti az ezzel kapcsolatos sok-sok tennivaló.

Bika 04.21. – 05.20. – Nemtörődöm

Mit számít a pénz, egyébként is van még miből elvenni és a folyamatos takarékoskodás olyan kisstílű, unalmas. Elvégre egyszer élünk! – és mikrohullámú sütő nélkül is lehet megelégedetten élni, s ha már megvan, akkor is lehet pocsékul. Különben is, kit érdekel, hogy a szomszédnak van már. Egye meg, legyen vele boldog!

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kitűnő

Jó formában van, ezt még az ellenségei sem tagadják, ha vannak egyáltalán ilyenek. Nagyszerű az erőnléte, ragyogó a kedve, friss az agya és mint mindig, most is remekül választja meg a ruháit. Ha valamihez, hát ehhez igazán van érzéke. A nőnemű Ikrek szinte együtt lélegeznek a divattal, azonnal és tévedhetetlen biztonsággal érez rá a változásokra. Bárcsak minden ilyen remekül menne, igaz?

Rák 06.22. – 07.22. – Családias

Az utóbbi hetek bántalmait, úgy érzi, egyedül kellett viselnie. Neheztel partnerére, hogy ilyen kevéssé érdeklődött gondjai iránt. Ha jobban belegondol, mégis rá kell jönnie, hogy főleg Ön az, aki kirekeszti belső életéből őt. Ha már együtt élnek, társa helyesen vélekedik, ha több figyelmet kíván meg. Csak így tarthat számot Ön is az ő érdeklődésére. Nem mintha kedvese nem akart volna segíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük