Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 11., péntek

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Brigitta, Gitta névnapjára. A nap kel: 6:55, nyugszik: 18,06.

Kos 03.21 – 04.20. – Sorsdöntő

Nagy terveket forgat a fejében és most érzi elérkezettnek az időt, hogy nekifogjon a megvalósításnak. A kozmikus tér hatása kivételesen kedvező a kockázatos vállalkozásokra. Ha sorsdöntő lépésre kívánja elszánni magát, ma tegye. Ragadja meg a kínálkozó lehetőséget és egy percig se gondoljon arra, hogy rajtaveszthet. A tévedés természetesen nincs kizárva, de az is velejár a kockázattal. Egészen más akarni a győzelmet és nyerni, vagy veszíteni, mint megijedni és elszalasztani valamit,amit kicsikarhatott volna az élettől.

Bika 04.21. – 05.20. – Kedvező

Elképzelése lassacskán alakot ölt. Kollégái meg is vannak lepve, azt hitték, csak nagyzol. Ám ez most nem fellengzős öndicséret, hanem anyagilag is sikerrel kecsegtető terv. Ha részletesen beszámol kedvesének a jó hírekről, akkor azon nyomban megbocsájtja Önnek, hogy mostanság kissé elhanyagolta.

Ikrek 05.21. – 06.21.- Vegyes

Egyszerre süt Önre a nap és záporozik az eső, a jó keveredik a rosszal és nem is tudja, sírjon-e, vagy nevessen. Az otthoni nézeteltérés hamarosan megoldódik, emiatt nem kell aggódnia. Egészsége csaknem tökéletes, de azért nem árt egy alapos vizsgálat, csupán saját maga megnyugtatására. A munkahelyén tartósnak ígérkezik jó sorozata, így igazán bizakodva várhatja a következő hetet.

Rák 06.22. – 07.22. – Fárasztó

A mai nap sem kedvező az üzletelésre. Próbálja meg elhalasztani folyó ügyeit, amennyiben ez lehetséges. Munkahelyén is vigyázzon, ha nem akarja, hogy a szájukra vegyék az emberek. Pletykáiknak ártalmas hatása lehet a későbbiekben. Persze, ha úgy taktikázik, hogy nem törődik velük, akkor hamarabb véget vethet a kínos helyzetnek.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük