Oroszlán 07.23 – 08.23. – Nyájas

Fáradt  és gyámolításra szorul, ezért azoknak a társaságát keresi, akik szívesen kényeztetik a doromboló Oroszlánt. Türelmesnek és megértőnek mutatkozik, mert ma Ön sem vágyik a csatamezőre. Sokkal inkább kívánkozik elbújni a világ elől. Ma este megszabadulhat a nehéz batyutól, ha rábízza magát a szerető lény óvó, féltő gondoskodására.

Szűz 08.24. – 09.23. – Szürke

Azt hitte tegnap, hogy nem tarthat sokáig ez a tétlenkedés, úgy látszik azonban, tévedett. S ha képtelen karba tett kézzel üldögélni ezen a napon is, nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy elfoglalja magát. Hiszen akinek van egy lakása, az elvileg sohasem unatkozik. A ház körül vagy a háztartásban mindig akad valami tennivaló. És még csak keresnie sem kell.

- Hirdetés -

Mérleg 09.24 – 10.23. – Unalmas

Abban reménykedik, hogy ez a délelőtti síri csend múló állapot. Sajnos ebéd után sem változik a helyzet. Tehetetlenül üldögél, s még egy újság sincs kéznél, hogy legalább olvasgasson. Úgy tűnik, mintha ez a nap legalább kétszer olyan hosszú lenne, mint a többi. Pedig szó sincs róla, csak tétlenül nehezebben telik az idő. Csapja agyon olyasvalamivel, amire egyébként sajnálná drága idejét.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Friss

Olyan elánnal veti bele magát a különben nehéz munkába, mint eddig soha. Jó lenne, ha meg tudná őrizni ezt a lendületet, s ilyen erőszakosan tudná folytatni a küzdelmet. A többiek “energiaválságát” is Önnek kell ugyanis pótolnia, s lelket kell öntenie a csüggedőkbe is. A csillagkép szerint szerencsés napoknak néz elébe.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét