Nyilas 11.23 – 12.21. – Veszélyes

Próbálja meg ügyesebben összeegyeztetni munkáját a magánéletével. Nem szabad sokáig feszíteni a húrt, mert a végén elpattan. Nem ártana, ha tudatosan próbálná kiengesztelni az utóbbi időben igencsak elhanyagolt partnerét. Beszéljen neki többet a munkájáról, avassa be jobban a dolgaiba. Meglátja, ő is megértőbb lesz majd.

Bak 12.22 – 01.20. – Csendes

Amit megunt, dobja ki. Ne őrizzen kövületeket a lakásában, ha csak nem az a szakmája. Az áttekinthetetlenség, a csótány, az egér annyi bosszúságot okozhat – nem beszélve az ide-oda rakosgatásról – hogy elmegy az élettől a kedve. A “nagytakarítást” érzelmi életére is vonatkoztathatja. Az Ön számára a tevékeny egyedüllét sokkal elviselhetőbb, mint egy rossz kapcsolat.

- Hirdetés -

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Dolgos

A munkanapok utolsóján sok feladat vár Önre. Vállalkozásai még nem futottak ki annyira, hogy csak úgy magára hagyhatná őket, még nem… Egészségi állapota aggasztó, szervezete minden úton-módon jelzi, hogy elég volt, vadsztrájkba kezd. A lehető legjobb ellenszer, ha néhány nap szabadságot vesz ki.

Halak 02.21. – 03.20. – Nem rossz

Általános állapotban határozott javulást észlel. Mintha a hangja is vidámabban csengene, amikor reggel fogadja a szomszéd köszönését. Nem csak élet-, hanem munkakedve is visszatérőben. Ha valamivel több elszántságot tanúsít, még átlagon felüli eredményt is elérhet. De azért ne vigye túlzásba! Egyelőre elégedjen meg a puszta lehetőséggel.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét