Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október 21., hétfő

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Orsolya, Klementina napjára. A nap kel: 7:11, nyugszik:17.45.

Kos 03.21 – 04.20. – Feldúlt

Az állásával kapcsolatos híresztelésről kiderül, hogy vaklárma volt és elégtételt kap: pénzjutalmat, elismerést. Ennek ellenére képtelen megnyugodni. Olyan tüneteket vél felfedezni, amelyekből a legrosszabbra következtet. Elveszíti a fejét, fűhöz-fához kapkod. Ne csodálkozzon, hogy minden, amibe belefog, balul sül el.

Bika 04.21. – 05.20. – Meglepő

Lendületesen dolgozik, amikor kedvese keresi telefonon, hogy bejelentsen valamit, amit persze Ön is tudott és ő is tudta, hogy Ön tudja, mégis nagyon jól esik. Megörvendezteti. Pompás gondolata támad, hogy mivel örvendeztethetné meg kedvesét. Csodálatos meglepetést okoz és csodálatos meglepetésben lesz része.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Erősödő

Az Ikrek többsége igazán sikeres időszak előtt áll, de ez csak a munkára érvényes. Úgy látszik, az Ikrek e téren valóban kimagasló képességekkel rendelkeznek. Nem mondható el ez a szerelemről, a lelkiállapotról és sajna az egészségről sem. Lehetőség szerint ne végezzen fizikai munkát, mert elsősorban szellemi teljesítőképességére lesz szüksége. Ha teheti, csak pihengessen, gyűjtsön erőt a következő napokra, hetekre.

Rák 06.22. – 07.22. – Hasznos

Ugye jó, hogy elment orvoshoz – aki nem tette, ne halogassa tovább – és kiderült, hogy nincs semmi komoly baja, csak elfáradt. Szedje rendbe az életét, fedje fel az akadályozó tényezőket. Foglalkozzon többet érzelmi tartalékaival. Hívja meg barátait egy kellemes vacsorásra. Főzés közben legalább örömét leli abban, hogy meglepetést szerez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük