Hiszi, nem hiszi? Napi horoszkóp, 2019. október. 23., szerda

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Gyöngyi névnapjára, a nap kel: 7.13, nyugszik: 17.42 

Kos 03.21 – 04.20. – Zord

Ha úgy érzi, hogy minden elveszett, állás, kereset nélkül maradt és kilátása sincs arra, hogy folytassa szakmáját, akkor se adja fel! Ne omoljon össze! Voltak ennél rosszabb korszakai és még lesznek is. Inkább arra gondoljon, hogy mivel foglalja el magát addig is, amíg zilált helyzete rendeződik. A megoldás talán közelebb van, mint gondolná.

Bika 04.21. – 05.20. – Értetlen

Manapság nemigen lehet beszélgetni, társasági életet élni, vagy csak úgy beülni egy sörre a presszóba. Mindenütt ugyanaz fogadja: pénz, vállalkozás, letéti jegy, kft. politika. Efféle foszlányokat vesz ki a hangzavarból: “Svájcból kell hozni, öregem “; “az unokatesóm saját magának lízingelte, ezt kapd ki” “majd az új városvezetés…”! Amikor a rendelést felvevő pincérnő megszólítja, zavarában kávé helyett egy brókert rendel polgival habosítva. A hölgy csak néz, mint borjú az új kapura.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Kellemes

Az ikreknek általában veleszületett érzékük van a művészetekhez, s az is gyakran fordul elő, hogy csak későn, felnőtt korukban döbbennek rá erre. Ne legyen rest, próbálja ki önmagát. Írjon, rajzoljon, fessen, szerezzen zenét, faragjon, hátha sikerül előcsalogatnia szunnyadó tehetségét.

Rák 06.22. – 07.22. – Jelentős

Régi szerelme ismét felbukkan. Ki tudja, hogy a véletlen hozta-e így, vagy megrendezett találkozás volt, Önnek sorsszerűnek tetszik. Mennyivel rózsásabbnak látja így a múltat és a jövőt is! Csak ne lépjen túl hamar. A másikat az bántaná a legjobban, ha egy újrakezdésnek induló éjszaka után mégis visszakozna. Ne alázza így meg őt, hiszen valamikor szerette.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük