A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Vilma névnapjára. A nap 6.26-kor kel és 18.48-kor nyugszik.

Kos 03.21 – 04.20. – Nagyon jó

Fontos telefonhívást, vagy értesítést várt, de hasztalanul reménykedett. Sokasodnak a beváltatlan ígéretek, tervei rendre meghiúsulnak, mégis jókedvű, bizakodó. Tisztában van saját értékeivel. Már nem fél annyira attól, hogy maga alá gyűri az élet. Szívében nincs harag és keserűség, csak öröm. Egészen más embernek érzi magát. Gazdagabbnak. Akkor is, ha a pénz nem veti fel.

Bika 04.21. – 05.20. – Mozgalmas

Olyan dolgokra kerít sort, amelyekre máskor sohasem marad ideje, napról napra, hétről hétre tolódnak. Kellemetlen találkozások, telefonbeszélgetések, levelek… Csapzott haja láttán a fodrász összecsapja a kezét. Nyiratkozás után azonban Ön az, aki elálmélkodik a frizurán is és az összegen is. A kocsin is be kellene állítani a gyújtást, de erre már nem biztos, hogy tud időt szakítani.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Viharos

Úgy látszik, még mindig nincs vége a megpróbáltatások sorozatának, csupán annyi a különbség, hogy a helyszín változott: munkahelyén immár békesség honol, ám az otthon csendjét rút szóváltás veri fel. Lássa be, hogy a szomszédok nem kíváncsiak az Ön magántermészetű problémáira, nem szólva arról, hogy az Ő nyugalmukat is megzavarja.

Rák 06.22. – 07.22. – Üres

Nyomott hangulatban van, semmihez nincs kedve. Munkáját ímmel-ámmal elvégzi ugyan, de csak a megszokás dolgozik Önben. Ha eddig nagyzolt is valamelyest, most szembe kell néznie a tényekkel: önzésének következményei igen kellemetlenek. Vallja be, nincs kedve harcolni, kiállni azokért, akik most bajba kerültek. Nem szép tulajdonság ez, hiszen lustaságából sok baj származhat. Ha autóba ül, kerülje a forgalmas főutakat, mert lassú reflexei balesetet okozhatnak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét