Kerítésen innenKiemelt hírek

Hollik, a rettentő – “Mi néki Hecuba, s ő Hecubának”

Hollik NER-társ szokásához híven forrásának említése nélkül rágalmaz mindenkit, aki az ellenzéki összefogás kapcsán eszébe jut

A  idézet természetesen a Hamletből való, ám ha az ember soká kénytelen figyelni a Fidesz-kommunikáció valósághoz való viszonyát és benne az idegen galaxisból érkezett Hollik Istvánt, előbb-utóbb eszébe jut a jó öreg dárdarázó.  

Stop Brüsszel( Gyurcsány, Soros stb., stb.)!

Hollik István a leszögezte: Brüsszel erőltette – klímavédelem címszava alatt – a hagyományos európai energiatermelés leépítését, miközben minden átmenet nélkül liberalizálták a gáz- és árampiacot.

“Ezzel teljes mértékben kiszolgáltatták az európai embereket és vállalkozásokat az energiaszolgáltatóknak. Most pedig azt mondják, hogy nincs mit tenni a magas árak ellen”

– fogalmazott a politikus.

Így van, mert mondom és punktum!

Hozzátette, hogy ezt az álláspontot osztja a magyar baloldal is, “de ezt a lemezt már ismerjük”: ez az a régi gyurcsányi politika, ami 2010 előtt a háromszorosára emelte a rezsi árát.

“A baloldal szerint a rezsicsökkentés – ami egyébként egyértelmű segítséget nyújtott a magyar embereknek – egy felelőtlen döntés volt. Szerintünk viszont az egyetlen lehetséges döntés volt a rezsicsökkentés, ami ráadásul már bizonyított is, hiszen bevezetése előtt a rezsi ára nálunk volt az egyik legmagasabb Európában”

– hívta fel a figyelmet a kommunikációs igazgató, hozzátéve, hogy most viszont ez az egyik legalacsonyabb.

Riogatás és/vagy kampány szöveg

Hollik István úgy folytatta: az áremelési terveket Brüsszelben most megpróbálják klímavédelemnek álcázni, ami azt jelenti, hogy az uniós kibocsátás-kereskedelmi rendszert kibővítenék a közúti közlekedésre, vagyis az autókra, valamint az épületekre, vagyis a családi házakra és a lakásokra.

“Klímavédelemről beszélnek, közben egy új adónemet vezetnének be. Ez havi (?) 32 ezer forintba kerülne a magyar embereknek”

– emelte ki Hollik István, hozzátéve, hogy a magyar baloldal támogatja Brüsszel tervét.

“Mi viszont ellen fogunk állni ezeknek a brüsszeli terveknek; meg fogjuk védeni a rezsicsökkentést, és a V4-es országokkal együtt meg fogjuk vétózni az uniós klímaadó tervét, mert úgy gondoljuk, hogy a klímavédelem árát nem az európai és a magyar embereknek, hanem a nagy klímaromboló multicégeknek kell megfizetniük”

– hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Nincs is “szebb”, mint amikor egy kormány semmi mást nem ismer, mint a háborús retorikát, hiszen még egyszer sem hallottunk valami olysafajta megfogalmazást:

“Mindent elfogunk követni a tárgyalóasztal mellett!”

Nem! Mi, pardon, Orbán azonnal hadat üzen.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

7 millió magyar nem mondott “igen”-t a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióra! – mondta Hollik Fidesz-kommunikátor

 

About Author

Comments (1)

  1. Dr.Surányi Jenő

    500-550 Ft/l a benzin a magas adótartalom miatt, amit ránk kényszerített Brüsszel! Jó, mi?

Szólj hozzá!