Horoszkópod megmondja, hogy töltsd a Valentin-napot, ha nincs párod

A Valentin-nap talán az év legromantikusabb napja. De mit csináljon az, aki az idei február 14-ét magányosan tölti? Ne izgulj és hidd el, a boldogság nincs naphoz kötve. Kényeztesd magad valamivel, amire már régen vágysz és nézd meg a kedvenc filmed!

A Valentin-nap túl van értékelve!

Engedd el a tévképzeted, hogy ez az az egyetlen nap, amikor okvetlenül kell egy pár ahhoz, hogy boldog légy! A horoszkópod elárulja, hogy mit tegyél, ha egyedül vagy !

Kos

Emlékezz arra, milyen rossz volt, amikor ugyan még együtt voltál legutóbbi pároddal, de a találkozásaitok java rész veszekedésből álltak. Ezt vágyod vissza, de tényleg? Ha “nem” a válaszod,akkor nyiss ki egy üveg bort és ünnepelj, hiszen csak jobb jöhet. Ezt a kis időt már féllábon is kibírod!

Bika

Azt még nem tudod, hogy pontosan mit akarsz, de azt igen, hogy mit nem! Az ex kapcsolatodat biztosan nem sírod vissza. Tiszta lappal, nyitott szívvel indulsz utadon és valahol már vár az leendő igazi!

Ikrek

Beleveted magad a munkádba és már késő este lesz, mire a naptárra téved a szemed és rájössz, hogy Valentin-nap volt. Látod, nem tragédia, ha éppen ezen a napon nincs párod, a világ lehet kerek akkor is! A holnap meg ki tudja mit hoz?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük