Rák

Szeretsz táncolni? Találj egy klubot, ahol a kedvencedet oktatják. Oda mindenki egyedül megy, de mint tudjuk, a tánc társas műfaj, tehát ki tudja? Ha esetleg nem találod itt a keresettet, akkor sincs gáz, rengeteg hasonló érdeklődésű ember között biztosan lesz egy-kettő, akikkel meginnál egy pohár bort a foglalkozás után.

Oroszlán

Régóta tervezred, hogy megnézed a Szex és New York összest, itt az alkalom. Mire a maraton végére érsz rájössz, hogy sokkal jobb néha egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, amit unsz, csak még nem szántad rá magad, hogy odébb állj.

Szűz

Vegyél valami olyasmit magadnak a munkából hazafelé menet, amit a legjobban szeretsz. Ha ez egy ruha, akkor otthon bújj bele, rittyents valami finomat, szintén a szád íze szerint, vackolódj be a legkényelmesebb foteledbe és élvezd ki a pillanatot. Aztán, ha van kedved és megerősítésre vágysz, hívd fel egy barátodat, hátha Ő nem tudja, hogyan lehet egyedül is fantasztikus egy este!

Mérleg

Általában nem szoktad ez a napot egyedül tölteni, de most így esett. Semmi baj! Nézz be a közeli masszőrhöz és kérj egy kényeztető kezelést, de  ne hagyd itt abba. Menj el egy jó étterembe és edd azt, ami a leginkább megkívánsz. Kényeztesd magad, hiszen ha te jól vagy, az meglátszik a külsődön és hidd el, a következő jeles napon azzal lehetsz, akivel szeretnél.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét