Skorpió

A szabadság mindig fontos neked, hát itt az idő, hogy megéld azt. Ma nem köt meg semmi és senki. Élvezd, hogy azt csinálsz, amit akarsz, nem kell alkalmazkodnod. Hogy ennek az az ára, hogy pont Valentin-napon leszel egyedül, rá se ránts! Ez a te választásod!

Nyilas

Igazából jólesik egyedül lenned ezen a napon, nincs kedved senkihez. Sztoikus nyugalommal hallgattad végig egész nap, ahogy a többiek azon görcsöltek, hogy mit vegyenek a kedvesüknek, de érezted, hogy mindezt inkább tehernek élték meg, mint kedveskedésnek. Vigyél haza egy adag fagyit és vegyél elő egy könyvet. Ez az, amire igazán vágysz.

Bak

Egész nap azon mosolyogtál, hogy mindenki, akivel találkoztál azt próbálta elhitetni veled, hogy micsoda fantasztikus programot eszelt ki mára a párjával. Java részükről tudta ugyan, hogy nincs éppen senkijük, de nem égetted le őket. Neked nem a látszat a fontos és nem linkelsz társat magadnak, inkább kivárod, amíg megjön az igazi. Ebbe nem rondíthat bele egy Valentin-nap!

Vízöntő

Ne szégyelld magad előtt, hogy kicsit el vagy veszve ezen a napon. Megszoktad, hogy ilyenkor a kedveseddel vacsorázni mentek. Ez most máshogy alakult, de tudd, hogy nem a világ dőlt össze, ez az este is olyan mint az előző volt, vagy a következő lesz. A boldogság nincs naphoz kötve! Egy jó könyv pár oldal után pedig szunya. Holnap is lesz nap!

Halak

Készen állsz, hogy elengedd a múlt sérelmeit? Ha igen, akkor ez az este tökéletes alkalom arra, hogy tisztázd az érzelmeidet. Írj levelet azoknak akiket szeretsz és add tudtukra és azokat is értesítsd, akik megbántottak, adj nekik lehetőséget, hogy megmagyarázzák, hátha félreértetted őket. Lehet, hogy kicsit szokatlan Valentin-napi elfoglaltság, de hasznos, hidd el.

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét