A manóba, ha ezt tudtad volna! Horoszkópod mondja: ez a titkos fegyvered!

Minden csillagjegy bevetheti a maga titkos fegyverét. Te tudod, mi a leghatékonyabb eszközöd, amellyel szinte bármit és bárkinél elérhetsz? A horoszkóp felvillantja a részleteket. Vajon használtad már? Ha nem, akkor ideje élesíteni és kipróbálni magad.

A Halak (február 20. – március 20.)

Páratlanul intuitív Halak jegyűként rendkívül kedves csillagjegyként ismernek sokan téged. Nem véletlenül csatlakoznak hozzád egyre többen, hiszen nagyon vonzó a társaságod.

Nyugalmat, kiegyensúlyozottságot, harmóniát árasztasz magadból, amivel úgy hatsz másokra, mint egy feszültségoldó relaxáció.

A Vízöntő (január 21. – február 19.)

Önálló és szabad lelkű Vízöntő jegyűként egyedi és nagyon erős kisugárzásod van. Önmagában a vonzó személyiséged is bőven elegendő lenne a sikerhez. Mindehhez ugyanakkor egyéni humor is párosul.

Aki a társaságodban töltheti az időt, biztosan könnyesre neveti magát. Mindez pedig bámulatos fegyver a kezedben.

A Bak (december 22. – január 20.)

Céltudatos Bak jegyűként gyakran szigorúnak és visszafogottnak tartanak téged. Ami persze részben igaz is rád, ugyanakkor mindenki másnál előbb segíted és támogatod a többieket, és mindezt mindenkor önzetlenül és szeretettel teszed.

Nincs is szükséged ennél hatékonyabb és vonzóbb fegyverre.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Szabad és tiszta lelkű Nyilas jegyűként kifejezetten lojális típus vagy, nem véletlenül követnek téged szinte vakon is a többiek.

Talán csak tegnap ismerkedtél össze valakivel, mégis azonnal a segítségére sietsz, kiállsz mellette, ha ma problémája akadt, vagy megbántották.

<<< Ha még több horoszkópot olvasnál, kattints! >>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük