Húsvéti családirtás – Csak erős idegzetűeknek!

Húsvétkor sokan nem csak Jézus halálára és feltámadására emlékeznek, hanem egy kiirtott családra is, akik közül senki nem támad fel. A helyszín az amerikai Ohio.

A család

Senki ne gondoljon holmi Manson famíliára, az Ohio beli Hamiltonban élő három gyerekes Ruoert család éppen olyan volt, mint a többi, azzal az aprócska kivétellel, hogy legkisebb fiuk tökéletesen antiszociális volt és mindemellett még irigyelte is családja normálisan élő tagjait: két testvérét, és a szüleit.

James, aki nemcsak alkoholista lett, de alaposan el is hízott, nem tudott gyűlölet nélkül gondolni családtagjaira, hiszen mind a két testvére rátalált a maga útjára, karrierjük, családjuk lett, csak ő élt még mindig minden remény nélkül édesanyjával. A 45 éves férfi megzabolázhatatlan dühe 1975 húsvét vasárnapján érte el tetőfokát, miközben a család többi tagja tojásvadászatot rendezett az előkertben, ő felment a szobájába, ott magához vett egy 357-es  Magnumot és egy másik 22 kaliberes kézifegyvert, majd visszatért az alsó szintre.

A konyhába lépve először az anyjával és két testvérével végzett, ezt követően nyolc unokatestvére közül az első hármat végezte ki. A konyhából a nappali szobába ment, ahol a riadtságtól kővé dermedt, még élő unokatestvérével is végzett.

A későbbi helyszíni szemle megállapította, hogy szinte valamennyi áldozatára többször is rálőtt, mivel biztos akart lenni abban, hogy meghaltak. A másik borzalmas érdekessége a szemlének, hogy kiderült, senki sem menekült, annyira nem küzdöttek, hogy összesen egy szemétkosár borult fel.

A gyilkosság után

James Rupert a családja kiirtása után még három órát töltött a házban, majd maga hívta a rendőrséget, akiket megérkezésükkor feltett kézzel várt a ház ajtajában. A férfi az ellene indított eljárásban igyekezett őrültnek beállítani magát, de nem járt eredménnyel, azóta is az Allen Oakwood Büntetésvégrehajtási Intézet fogja, eddig három alkalommal volt meghallgatása az ügyben, hogy szabadlábra helyezhető-e. A következő 2025-ben, 91 éves korában lehet.

A házat, ahol az USA történetének legmegrázóbb családirtása történt, az eset után egy évvel megnyitották az érdeklődőknek, és minden ott található tárgyat elárvereztek. Később a város felfújtatta a házat és új bérlőket helyezett el benne, akik mit sem tudtak a ház történtéről.  Amikor kiderült számukra, hol laknak, elköltöztek, mert állításuk szerint akkor értették meg, mik is azok a különös hangok, amiket éjszakánként hallanak.

Itthon történt!

Szörnyű családi dráma, lövöldözés, gyilkosság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük