Sorting by

×

Húsvéti horoszkóp: a 2022-es izgalmasnak ígérkezik mindenki életében! A tiéd, hogy telik majd?

A húsvét hamarabb itt lesz, mint gondolnánk. Ha ötleted sincs, hogy hogyan töltsd az ünnepet vagy szeretnél betekintést nyerni, hogy mire számíthatsz abban az időszakban, mi segítünk neked. A húsvéti horoszkópod elárulja, hogy hogyan készülj a nyuszi érkezésére.

Kos

Tele leszel energiával és úgy érzed majd, hogy egyszerre vagy képes elkészíteni a fő menüt, a süteményeket, a takarítást és a dekorálást. Ismerve az elszántságodat, ez nem is hangzik lehetetlennek. Bár a locsolkodást nem kedveled, de a készülődésből ki fogod hozni a maximumot és a környezeted is elismerően dicséri majd az igyekezetedet. A nyuszi simogatást ki nem hagynád az idén!

…de addig is: ez vár vasárnap!

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Bika

Olyan fenséges lakomát készítesz, hogy mindenki megnyalja mind a tíz ujját és a család gyakorlatilag moccanni sem bír majd. Szívesen vonod be a dekorálásba a kisebbeket, akikkel közösen készítitek el a festett tojásokat az ünnepi asztalra.

…de addig is: ez vár vasárnap!

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építő és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bika, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielőtt még elfelejtené a részleteket!

Ikrek

Ilyenkor szívesen töltesz időt a rokonokkal és barátokkal. Idejében elkészülsz az ünnepi fogásokkal, hogy húsvétkor már csak a pihenésé és a szórakozásé legyen a főszerep. Szívesen hívod meg az otthonodba a szeretteidet, de ha valaki nem tud eljönni, látogatni sem vagy rest. A kölni helyett a hagyományos szódavizes locsolkodás sem maradhat ki a mókából!

…de addig is: ez vár vasárnap!

Ne dőljön be mindennek, amit hall, kedves Ikrek. Hajlamos azt gondolni, hogy furfangos és át lát a szitán, de sajnos sokszor húzzák be önt a kelepcébe, s ezért sokszor kell mások helyett plusz munkát végeznie, vagy sokszor bólint rá elsőre jól hangzóajánlatokra, melyekről később derül csak ki, hogy sok bennük a buktató. Legyen ma nagyon résen, mert ha nem figyel, ma is besétálhat a kelepcébe.

Rák

Kicsit elveszted az irányítást a dolgok felett, mert későn kezdesz neki az előkészületeknek. Az ünnep nem a legnyugodtabban telik majd, hiszen úgy érzed, hogy semmivel nem haladsz, ám az utolsó pillanatban összeszeded magad, majd fáradtan zuhansz a kanapéra. Szívesen mész ilyenkor a szabadba vagy látogattok el a családdal állatkertbe.

…de addig is: ez vár vasárnap!

A legfrissebb magazinok és trendek, a divat és a filmek kerülhetnek most figyelme középpontjába. Megnőhet a vágya, hogy újítson valamit környezetében, ruhatárában, ami segít megtörni az egyhangúságot, a monotóniát. Vásároljon bátran valamit, mert mostani választásában, nagy eséllyel, hosszútávon is örömét leli majd!

<<< Ezt láttad már? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.