Sorting by

×

Ez király! 3 csillagjegy március második hetében nagyon boldog lehet!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz az örömre március második hetében. Nagyon sok boldogságra számíthatnak, és áldottnak érezhetik magukat. A horoszkópból kiderül, te is köztük vagy-e. Március második hete csodás lehetőségeket tartogat ezeknek a csillagjegyeknek. Beérnek a várakozásaik, hiszen a bolygók támogatását élvezik most.

A másoknak megterhelő változások nekik inkább pozitívumokat hoznak, szóval okuk sem lehet a panaszra. Vajon te is köztük vagy? S mi minden vár rád a második szeptemberi héten? A horoszkópból minden fontos részletre fény derül. Érdemes élned a lehetőségekkel. A jó hírek rád is vonatkoznak, ha az aszcendensed áll valamelyik jegyben.

Az Oroszlán imádni fogja ezt a hetet

Kedves Oroszlán! Nagyon pezsgő, boldog és termékeny hét vár rád. Vasárnap lépett a jegyedbe a Vénusz, amelynek köszönhetően azóta ragyogsz és elsöprően vonzónak látnak téged a többiek. És akkor ez még csak a kezdet, hiszen a Kosban járó Mars olyan lehetőségeket vetít eléd már ezen a héten is, amelyeket a múltban talán nem vettél észre, vagy nem használtad ki kellően. Második esélyt kapsz, így csak rajtad múlik, hogyan viszed sikerre a korábban elkezdett és félbe hagyott célokat. Gondolj magadra szeretettel, éld meg az örömet, a valódi szépséget. Nem mellesleg most lesz mit ünnepelned…

…addig is szombaton….

A mai napon, számos új emberrel ismerkedhet meg, kedves Oroszlán, akik ráadásul, nagyon is hasonlóan gondolkodhatnak, mint ön, így, belemerülve egy beszélgetésbe, hamar azon kaphatja magát, hogy gondolatban már rég messze járnak, s egész egyszerűen elképesztően sikeresnek ígérkező, kreatív ötletek sokasága születik gondolataik mentén! Csapjon le a lehetőségre, s ösztönözze a közös megvalósítást!

A Szűz március második hetében pontosan tudja, mit és hogyan akar megvalósítani

Kedves Szűz! A hónapod kellős közepében jársz, szóval még bőven van esélyed megvalósítani a vágyaidat, vagy mindazt, amit célul tűztél magad elé. Érdemes magadra is figyelned, és például feltenni azt a kérdést, hogy „Ki vagyok én?”, vagy „Ki akarok lenni?”. Ne is tegyél mást ezen a héten, csak azt, ami valóban örömet okoz a lelkednek. Nagyon sok inspirációt kaphatsz az előre lepéshez, de a saját személyiséged fejlődéséhez is. Új képességeket is elsajátíthatsz, ha akarsz. A lehetőségeid végtelenek. Most minden rólad szól. Csak rajtad múlik, mit és hogyan érsz el.

…addig is szombaton….

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Szűz, melyeket idő lesz, míg képes feldolgozni, de megéri rágódni egy kicsit a ma hallottakon, ugyanis, azokat tovább gondolva, messzire juthat! Amikor sikerült koncepcióját kidolgozni, tárja az érintettek elé, hogy nagy eséllyel lefektethessék ezzel egy jövőbeni, sikeres közös munka, vagy vállalkozás alapkövét!

<<< Olvasna még horoszkópot? Itt megteheti! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.