BulvárKiemelt hírek

Indián horoszkóp – nem semmi

horoszkóp
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Az amerikai őslakosok kultúrájában az állatoknak kiemelkedő jelentőségük van. Nem véletlen tehát, ha az őslakosok horoszkópjában is megjelennek ezek az állatok, mint alapvető szimbólumok. Te melyik totemállat jegyében születtél?

Sólyom, március 20-április 19.

Egyenes, nyílt, céltudatos természet. Gyors észjárású, pillanatok alatt átlátja az összetett kérdéseket is. Ha döntési helyzetbe kerül, nem hezitál, azonnal választ ad. Optimizmusa és tettrekészsége miatt kiváló vezető. Hajlamos azonban arra, hogy egyszerre több dologba is belekezdjen, így szétforgácsolódhat az energiája. Időnként fölényeskedően bánik másokkal- mondja az indián horoszkóp.

Hód, április 20-május 20.

Kitartóan, állhatatosan halad a céljai felé, nem kockáztat soha feleslegesen, szorgalmas munkával valósítja meg a terveit. Amit eltervez, biztos véghez viszi. Ám a változásokat rosszul bírja, az állandóságot, nyugalmat kedveli. Szívesen hódol az asztali örömöknek, valószínűleg hobbija a gasztronómia. Becsületes, soha nem hazudik, és nem él vissza mások bizalmával.

Szarvas, május 21-Június 20.

Sokoldalú, mozgékony, szabadságra és változatosságra vágyik, legalább is a horoszkóp szerint. Kreatív alkat, nem való neki a rutinmunka. Szeret kockáztatni, valószínűleg a szerencsejáték sem áll távol tőle. Érdeklődése szerteágazó, ám nem biztos, hogy van kitartása elmélyülni egy-egy témában. Minden helyzetben feltalálja magát, könnyedén szót ért idegenekkel is.

Harkály, június 21-július 21.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Emocionális alkat, a szíve vezérli a döntéseiben. Intenzív érzelmi életet él, a hangulata is hullámzó, egyik pillanatról a másikra csap át borúból derűbe. Hűséges, azokért, akiket szeret, nagy áldozatokat is képes hozni. Nem vágyik karrierre, a hatalom hidegen hagyja, számára a családja az első.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!