BulvárKiemelt hírek

Varga Judit 4 hónap spéttel iszik az ön egészségére és még ha csak ennyi volna….! – Nincs mondanivaló? Pedig lenne mit megmagyarázni……

Varga Judit 4 hónap spéttel iszik az ön egészségére és még ha csak ennyi volna....! - Nincs mondanivaló? Pedig lenne mit megmagyarázni......

Varga Judit igazságügyminisztertől azt szoktuk meg, hogy ahol lehet, -meg ahol nem- üti-vágja a közösséget, amihez egyelőre Magyarország is tartozik. A vörösbor ugyan elveszi az idő- és helyérzékét, de az ítélőképességére kedvező hatással van, így félő, hogy szegény párának többet kellene a pohár fenekére néznie, amiből tudvalevő, hogy mi következik.

4 hónapos csúszás az információs sztrádán és 220 kilométer difi…

Július 7-i hír volt, hogy a Jammertal Borbirtok 2015-ös Cassiopeia Merlot-ja kapta a legmagasabb pontszámot a Concours Mondial de Bruxelles 2021 nemzetközi borversenyen vörösbor kategóriában, ezzel elnyerte a Revelation Red Wine 2021 címet, amit eddig még nem kapott magyar bor. Népes vörösboros mezőnyben bizonyult a legjobbnak.

A 28. Concours Mondial de Bruxelles nemzetközi borversenyt idén június végén Luxembourgban tartották,

a 46 országból benevezett 10 000 tételt kilenc napon át bírálta a nemzetközi zsűri. A CMB a világ egyik legnagyobb presztízsű borversenye, elsődleges célja, hogy garanciát nyújtson a fogyasztóknak: objektíven díjazza azokat a kifogástalan minőségű borokat, amelyek valóban kiemelkedő italélményt nyújtanak. Az idén 672 francia, 507 spanyol, 389 olasz és 335 portugál érem született. A világsiker értékét mutatja, hogy ilyen nyílt kategóriában és a verseny történetében először kapta magyar vörösbor ezt a díjat. (forrás)

Cassiopeia Merlot 2015

Igazság…ügy?

A fentiekhez képest Varga Judit november 20-án közösségi oldalán emelte félig töltött – ahogy illik- poharát az Ön egészségére és közölte a finoman szólva is “nem mai”, ám ettől büszkeséggel eltöltő hírt:

“Brüsszelben egy magyar bort választottak a világ legjobb vörösborának”

Furcsmód, bár pikírten hozzáficcentette:

“Végre valamiben jól döntöttek!”

És persze azt, hogy:

“Minden magyar egészségére!”

Nem Brüsszelben és nem most – kicsit arra a régi viccre hajaz a Varga-bejelentés, hogy

A jereváni rádiótó kérdezték: Igaz-e, hogy Moszkvában Mercedeseket osztogatnak? – A hír igaz – közli rádió -, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Mindez nem von le a bor és palackozója dicsőségéből még akkor sem, ha egy fideszes kattintásvadász bejegyzéshez használták fel.

A kommentek bizonyítják: tök mindegy mit írnak, aki vuduzott, az vuduzott….

“Most az egyszer jól választottak!”

“Tiszteletem, Drága Miniszterasszony, kedves egéségére!!”

“Mert a magyar nők a legszebbek, a magyar gyümölcsök a legédesebbek, és a magyar borok a legjobbak!”

“A magyar ember bort iszik!”

“EZ REMEK DÖNTÉS VOLT……remek, jó érzés..”

“Hurrá! Vörös, száraz! Koccc!”

“Gratulálok a borászatnak! Bárki is legyen büszkék lehetünk rájuk. Miniszter asszony kellemes időtöltést a borhoz!”

“A zöld felső nagyon jól áll önnek.Az igazat szólta és ez nem cinizmus. Kitartást.”

“Egeszsegere es Isten Aldasara a Magyar Hazara”

“A bor kiváló (biztos, én még nem kóstoltam) és szerencsére nem tudták, hogy magyar termék! Karikó Katalin is világelső, mégsem kapott Nóbel-díjat, mert róla tudják…”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Varga Judit 4 hónap spéttel iszik az ön egészségére és még ha csak ennyi volna....! - Nincs mondanivaló? Pedig lenne mit megmagyarázni......

About Author

Szólj hozzá!