Kerítésen innenKiemelt hírek

“Dávid – Góliát: 1:1” – Orbán “komoly” meccse az Unióval -ami mi magunk is vagyunk- Varga Juditot idézve: “1-1 az új 6-3”!

"Dávid - Góliát: 1:1" - Orbán "komoly" meccse az Unióval -ami mi magunk is vagyunk- ami Varga Juditot idézve: "1-1 az új 6-3"!

Emlékeznek még Varga igazságügyminiszter kicsit sem igaz állítására a magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott kedden az Eb-ezüstérmes angol csapat vendégeként? Azt tudatta a közszolga, hogy: “Az 1-1 az új 6-3! Szép volt, fiúk!” Orbán hasonlóan látja az igazságot a brüsszeli csúcs után saját szereplésével kapcsolatban.

“Komoly meccs volt Brüsszelben”

Komoly meccs volt Brüsszelben. A tét a rezsicsökkentés. Nem hátrálunk!

A hozzászólásokból….

“Ez a folytonos meccs, küzdelem, megvedes, brüsszelezes. Mi vagy ki ellen? Ertem en hogy nincs mas temad de ez a folytonos küzdö duma ma annyira unalmas es atlatszo. Közben meg az euro lassan 370 forint. Viki te hülyenek nezed az embereket?”

“Ne is hátráljon főnök. Oszt mi van fejlesztési pénzzel, amit nem a gyerektörvény miatt nem kaptunk meg?”

“Majd ha Uniós fizetések és nyugdíjak lesznek, akkor akarjon esetleg itt emelgetni az Únió rezsi árakat.Üzenem Timmermansnak!”

“Érdekes h a zárónyilatkozatban nem a rezsikérdés van taglalva, nem az lmbtq lobbi, hanem a korrupció!!!”

“Győztünk. Holnap ott leszünk! Jövőre ismét Győzünk! Hajrá Magyarok!”

“Az uniós pénzből éltek,élünk. Mi a f@szt vetitenek.”

“Nem mindegy mi történik ha leoltatod az embereket a végét már nem érik meg”

“Gepjarmuvet Megadóztatni? Mondtad nekik ,hogy itthon minden évben fizetünk teljesítményadót?”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

“Ön populista, homofób, korrupt hivatalnok. Magyarország az Európai Unió támogatásaival foglalkozik! Nyalod Putyin fenekét, és vesztegetést veszel Oroszországtól, az FSZB ügynöke. Magyarországnak el kell hagynia az EU -t. Magyarország elárulta Európát a gázért a Gazpromnak.”

 

"Dávid - Góliát: 1:1" - Orbán "komoly" meccse az Unióval -ami mi magunk is vagyunk- ami Varga Juditot idézve: "1-1 az új 6-3"!

About Author

Szólj hozzá!