Kerítésen innenKiemelt hírek

Orbán követői teljes aléltságban… – Bugyi nem maradt szárazon!

EMMI

Hiába no, a hit nagy dolog! Orbán Viktor egy tőmondata hatására képletesen vállukra emelték követői a közösségi oldalon és gondolkodás nélkül helyeseltek ezerrel az éppen “Dávid” szerepében tetszelgő magyar miniszterelnököt. Új követőket ezzel a magvas gondolattal minden bizonnyal nem tud szerezni, de a régiek “etetése” is fontos feladat.

“Úton Góliáthoz….”

A hangzatos képföléírás annyit takar, hogy Orbán elutazott Brüsszelbe, az Európa-csúcsra. Ne ilyedjen meg senki, nem stoppal ment, kényelmes autó vitte ki a repülőtérre, ott átszáll a rá várakozó repülőbe, majd evett-ivott és mire megtörölte a szája szélét, már landolt is a gép és átült az ott is rá váró kocsiba.

… és az ájulat….

“Isten áldását kérve járjon sikerrel!”

“Sok sikert és vigyàzzon magàra! Szükségünk van Önre!”

“Remélem kéznél van a parittya és az Istenben való hit is”

“Sok sikert, eredményes tárgyalást kívánunk! Tudjuk, mindig sikerrel jár kedves miniszterelnök úr! Nem lesz most sem másként!”

“Hajrá Miniszterelnök Úr! Én Önnek drukkolok”

“Köszönjük Orbán Dávid! ”

“Merjünk. Nagyok lenni megérdemeljük hajrá Miniszterelnök Úr ”

… és így tovább, a cikk írásakor 760-szor….

Egy üdítő kivétel….

“Van egy kölcsönösen aláírt dokumentumokon, alapelveken, miegymásokon alapuló szövetség. 27 országgal. Az a neve, hogy EU. Ebből 25 országgal alapvetően semmi baj sincs. Kettővel meg igencsak van. Ezekből az egyik az EU népességének 2%-át, gazdasági teljesítményének 0,8%-át adja. Mi következik ebből: nem való az EU-ba. Nem való a másik 25 ország közösségébe. No, nem az ország, hanem a vezetői.”

Emlékeznek?

Ez nem az első eset, hiszen ennek több előzménye is volt, vegyük is végig őket. Az első október 11-én történt.

Ránk akarnak kényszeríteni egy olyan életmódot, amely szemben áll mindazzal, amit értékesnek és megőrzendőnek gondolunk

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

– írta Facebook-posztjához Orbán Viktor.

Dávidokként állunk a brüsszeli Góliáttal szemben.

Kapcsolódó

 

Orbán követői teljes aléltságban... - Bugyi nem maradt szárazon!

About Author

Comments (4)

  1. “Ne ilyedjen meg…”
    helyesen: ne ijedjen meg…

  2. Dr.Surányi Jenő

    Csak a zakót meg a hátizsákot látom. Parittya sehol. Akkor meg hogy an? Góliáttal szemben! Pedig a zakó a felesleges, azt ott megkapja.

  3. Gianni Qlish

    Még egy ilyen tokás, trottyos szánalmas szarcsimbókot nem hordott a hátán Európa! orbán mint Dávid?? Na ez már viccnek is rossz! Dávid nem rabolta ki a saját nemzetét, nem volt gonosz az elesettekkel, nem hazudozott a nap 24 órájában, Nem állt bosszút visszaélve a poziciójával, Nem tette tönkre a népét, Nem játszotta az uralkodó szerepét Nem rugta fel a szövetségeseivel megkötött egyezményt, Nem tartott talpnyalókat, és legföképpen nem b@szta át még a sajátjait is!! Csak az a szerencséje, hogy az őt körülrajongó idióták pont olyan aljas élősködők, mint a degenerált gazdájuk! A fitymaszos félhülyéknél, nincsenek gonoszabb lények az egész univerzumban!!

  4. Azért abban a 25 országban élni? És milyen jól. Nálunk van Viktor. És itt élünk.

Szólj hozzá!