Varga Judit figyelmébe: nem a méret a lényeg – Magyar igazságügyér a mennyiség bűvöletében

Varga Judit úgy látszik közlési kényszerben szenved, és akár van érvényes mondandója akár nincs megszólal, még akkor is ha a szövege a valóssággal érintőleges találkozást sem mutat. Most éppen aszért vár el dicséretet, mert Magyarország rendezi számszakilag a legtöbb konferenciát az EU jövőjéről.

Magyarország az első helyen!

Hazánk 395 rendezvénnyel első helyen áll a tagállamok között az Európa jövőjéről szóló konferencia-sorozat regisztrált eseményeinek számát illetően! Ezzel átvettük a vezetést az eddig éllovas Németországtól, akik ezzel visszacsúsztak a dobogó második fokára, míg a harmadik helyen Olaszország áll.
Első helyezésünk újabb bizonyítéka annak, hogy hazánk elkötelezett a közösségünk jövőjéről szóló eszmecsere mellett, ami nem lehet teljes a magyarok véleménye nélkül.
Óriási gondban lehetnek most azok, akik folyamatosan farkast kiáltanak és azzal vádolnak bennünket, hogy Unió-ellenesek vagy euroszkeptikusok vagyunk. Innen is üdvözöljük azon európai „mintaállamok” vezető politikusait, akik eddig el akartak minket üldözni a közösségből! Folytatódik egy elgánsnak éppen séggel nem nevezhető a formális logika szanályait követ dicsekvés egy sunyi oldalvágással.

Mi maradunk

Egyenes gerinccel, tiszta elképzelésekkel és versenyképes víziókkal. Nem megyünk sehová. Mert olyannak szeretnénk megőrizni az Uniót, mint amihez egykor csatlakoztunk.
Továbbra is arra bátorítunk ezért mindenkit, hogy csatlakozzon a párbeszédhez. Mondjuk el, milyen Európában szeretnénk élni!

Fejeződik be az egyik legpökhendibb bejegyzés, ami még Szijjártó Péter hasonló a témában történt megszólalásaival is felveszi a versenyt.

Végezetül csak annyit,  Varga Judit miniszter alaptalan bejegyzése, egyetlen szót sem ejt annak a számos konferenciának előadó gárdájáról és az ott elhangzottak színvonaláról, amiből a régi mondás szerint : Kevesebb több lenne.

Kapcsolódó

Varga Judit

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest