Orbán és a stáb karácsonyi hangulatban – van kellék-gyerek, kellék-mézeskalács, kellék-“jóemberség” és valódi borocska!

Orbán Viktornak sűrű szombatja volt, miután dolgavégezetlenül hazaérkezett Varsóból, ahol a foghíjas -sem Meloni, sem Salvini nem volt jelen- európai populista pártok vezetőivel az Unió második legnagyobb európai parlamenti frakcióját akarták összehozni sikertelenül, úgy döntött, hogy jófejkedik egyet és az önkéntesek nemzetközi napja kapcsán jelenlétével “emelte” az Ökumenikus Segélyszervezetnek adománygyűjtését.

Tovább

Varga Judit 4 hónap spéttel iszik az ön egészségére és még ha csak ennyi volna….! – Nincs mondanivaló? Pedig lenne mit megmagyarázni……

Varga Judit igazságügyminisztertől azt szoktuk meg, hogy ahol lehet, -meg ahol nem- üti-vágja a közösséget, amihez egyelőre Magyarország is tartozik. A vörösbor ugyan elveszi az idő- és helyérzékét, de az ítélőképességére kedvező hatással van, így félő, hogy szegény párának többet kellene a pohár fenekére néznie, amiből tudvalevő, hogy mi következik.

Tovább

Kaját, piát vinnénk Kínába? – Tudják, hogy egy kisvárosban is többen laknak, mint Magyarországon?

Lelkendezve közölte az MTI, hogy “prémiumkategóriás élelmiszerekkel mutatkozott be a magyar agrárium Sanghajban. Remek! A hírt kiadó kormánykommunikáció hajlamos elfeledni, hogy a lenyűgözött olvasó tud számolni. Milyen esélyeink lehetnek egy olyan ország élelmiszerpiacán, ahol a legkisebb városban is – kis túlzással – többen élnek, mint Magyarországon?

Tovább