Ingyenes parkolás, mint csodafegyver?! Az alvajárók meg jól megszívták….

Ha bárkinek eddig kétsége lett volna, hogy Felcsút-alsón nem jól alakulnak a dolgok, most megnyugodhat. A Kedves Vezető amúgy is megmondta, hogy nálunk istenes a helyzet, míg nyugaton zűrzavart lát.

Az, mondjuk még tisztázásra vár, hol látja?

Kell, ehhez neki valami gömb, vagy olyan a cucc amihez hozzájutott, hogy különösebb segédeszközök nélkül is képes már bármi vadakat látni? Érdekes, hogy nálunk, nagyjából minden hibbant törzsfőnök szerint rohadt a „nyugat”, már a 20. század derekán is. Ők is látták. Mi nem láttuk. Most végképp nem, de nyilván a mi készülékünkben van a hiba, tudniillik a Kedves Vezetők, úgy a régiek, mint az aktuális, tudnak vízen járni, és gyárilag nem képesek tévedni. Így vannak összerakva.

Bár, az sem kizárt, hogy mégis hibás az a gömb,

amiben ezek a nagyon szimpatikus politikusok belebámulnak, és azt se zárjuk ki, hogy lehet nem is a gömb hibádzik, hanem a mi, piti kis diktátorocskáinknál valami. Már, úgy agyilag. Mert „nyugat” köszöni, elketyeg azóta is valahogy, míg embereink, tudják, korszakonként az éppen aktuális futóbolond Kedves Vezetők meg rendre megbuknak.
Mindegy, mert a lényeg az, hogy a Kedves Vezető ingujjra vetkőzve, megint megmentette sokat szenvedett kis hazánkat.

<< A Városi Kurír legfrissebb hírei >>

Végre! Ezt vártuk. Hogy megmentsen. Megint….

Ideje volt, mert az egészségügy összeomlása itt kopogtatott az ajtónkon. Az orvosok, ápolók, kórházak a teljesítőképességük határán, a mentősök, szintén zenész, egyre több fertőzött, és nagyjából 17 percente meghal egy koronavírusos beteg az országban. Nem kis tragédia, és sajnos a java hátravan, minden előrejelzés szerint is. Talán ezért is volt nehéz szülés, mit lehetne tenni, ha már szabadjára engedte a Kedves Vezető ezt az őrületet, és az most itt dúl köröttünk-köztünk.

De, mi lett? Jött a Kedves Vezető feltűrt fehér ingben,

ahogy ez plebejuséknál szokás – fogd meg a söröm cimbi, majd én! – és rendet vágott.
Mondtam már? Ha bárkinek eddig kétsége lett volna, hogy Felcsút-alsón nem jól alakulnak a dolgok, most megnyugodhat.

Nem kell itt besz@rni: Ingyenes parkolás – Ember!

Ezt eddig, hogy nem láttuk! Ingyenes parkolás, mint csodafegyver?! Itt tényleg mindenki hülye? – focimeccsen csak minden 3. székre ülünk, kulturáltan kocsmázunk. Ja! Ha alszunk, meg nem megyünk ki az utcára. Az alvajárók megszívták. Ennyi. Ennyike!

Meg vagyunk mentve! Köszönjük Kedves Vezető! A nyugat meg zűrzavarkodjon csak tovább!

figyu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük