Sorting by

×

Itt a hosszú-hétvégi 4 nap horoszkópja: az Ikrek aktívan, a Kosok békésen, a Bakok “nagybeszélgetősen” töltik. És Te? – A horoszkóp tesz egy javaslatot!

Hogy ki mivel tölti az év első 4 napos hosszú-hétvégéjét, azt mindenki döntse el maga, de a csillagokkal együtt azt tanácsoljuk, csinálja azt, amire a legjobban vágyik. Próbálják meg társukkal összehangolni vágyaikat, a 4 napba feltehetően sok program, vagy csak egy kiadós ejtőzés belefér. Most ne másoknak akarjon megfelelni, csak magának! Nézzük, mit javasol a horoszkópja!

Kos

Békés, csendes, harmonikus hosszú-hétvégét ígérnek az égiek. A csend és a nyugalom minden pozitív hatását élvezheted. Használd ki, hogy szabadon áramolhatnak a gondolataid, szárnyalhat a fantáziád. Rendben és jó ütemben végére érsz az otthoni teendőnek, és marad idő magadra is. Ilyen már régen fordult elő veled, ám élvezni fogod a hétvége minden egyes óráját. Örömben is lesz részed, mert egy régi ismerősöd megkereshet, és találkát kér tőled. Ne mondj nemet, jólesik majd a beszélgetés, a nosztalgiázás, a közös nevetés.

…. szombatra ez ajánlott….

Ha valamit el szeretne érni, kedves Kos, akkor a legfontosabb, hogy erősítse meg akaratát, álljon a sarkára, s kerül, amibe kerül, minden körülmények között vigye végig, amit eltervezett. A győzelmet nem adják könnyen, de nem is lehetetlen távolságba van ma öntől!

Bika

Már szombat reggel tartsd szem előtt azt, mennyire jó lenne, ha csak magaddal kellene foglalkoznod – legalább pár óra erejéig. Érezned kell, hogy szükséged van erre! Hidd el, lelket önt beléd egy finom tea, forró fürdő, új csizma, egy szépséget erősítő fodrász – összességében egy olyan tevékenység, amely jólesik, amelyre igényed van. Egy gyógyfürdő egyenesen csodákat tenne a testeddel, hívd el magaddal egy kedves rokonodat vagy barátodat! Kényeztesd magad vasárnap is, ennek semmi és senki nem lesz gátja. A hosszú-hétvégét követően színesebben látod majd a hétköznapok sok tennivalóját.

…. szombatra ez ajánlott….

Egészsége, lelkiállapota, ma nagyban befolyásolhatja, hogyan viszonyul embertársaihoz, s ez természetesen, közvetlenül vissza is hat az első kettőre, ha tehát, úgy érzi, bármelyik területen is, hogy nem mennek jól a dolgok, szakítsa meg az ördögi kört, aztán indítsa be újra, de ezúttal az ellenkező irányba, hogy jó értelemben érvényesüljön a dominóhatás!

Ikrek

Szombaton egy ismerős, akár volt osztálytárs, egy régi barát kereshet meg téged, de talán váratlanul az ajtódon is bekopogtathat hozzád – ám mindenképpen jó hírekkel fog szolgálni, úgyhogy állj a hirtelen feltűnéséhez pozitívan. A nagy örömködésben ne feledkezz meg egyetlen ígéretedről sem, mert ha mégis megteszed ezt, abból kellemetlenséged adódhat. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó, tehát vedd sorba, kinek és mire mondtál határozott igent mostanság, aztán a cselekvés se maradjon el a hosszú-hétvége napjaiban.

…. szombatra ez ajánlott….

Igyekezzen most meggyőződni arról, kedves Ikrek, hogy valóban tudatosan építi-e életét, s éli meg mindennapjait. Ha azt találja, hogy nem teljesen így van, nem késő javítania helyzeten, továbbá, ajánlatos és időszerű is lehet, ugyanis az elkövetkezendő napokban, kulcsfontosságú szerepet kaphat életében a józanész és az önkontroll! Készüljön fel erre!

Rák

Szombaton a hangulatod nem éri el a csúcspontot, ugyanis azt tapasztalhatod, hogy senki sem akar veled tartani oda, ahová szeretnél eljutni. Valamilyen programon akarsz részt venni, de mindenkinek más dolga akad vagy érdektelennek tűnnek a barátaid? Azt hiszed, téged nem szeret senki? Ugyan már! Szó sincs ilyesmiről, csupán a lehetőséget teremti meg neked a sors arra, hogy ismerkedj, ha bátran elindulsz egyedül. Vasárnap a gondolataidat, terveidet sorakoztasd fel, majd szelektálj közöttük. A hosszú-hétvégén találj rá egy fontos célra, ami a következő hetekben leköt.

…. szombatra ez ajánlott….

A legfontosabb, hogy ne hagyja, hogy a múlt árnyéka belengje a jövő elképzeléseit, kedves Rák! Tudatosan és következetesen, számolja fel korlátait, engedje szabadjára gondolatait, s lássa meg mindenben a lehetőséget, s mindenkiben a jót! Ha így tesz, hamar, elképesztő magasságokba juthat!

<<< Olvasna más horoszkópot is? Kattintson! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.