Sorting by

×

Az Orbán-Semjén párosnak sikerült leszerveznie egy komoly Jézus-haknit Budapestre

Nem olcsó gyerek Jézus, akit Semjén Zsoltnak sikerült leszervezni egy hetes Jézus-haknira Budapestre, mintegy 30 milliárd magyar adóforintért. Jézus jól megkérte az árát, ha figyelembe vesszük, hogy Tucker Carlson ennél sokkal kevesebbért adott műsort a Fox News-ban egy hétig Budapestről, és annak propagandaértéke talán nagyobb volt, mint Jézus fellépése. Jézus nem biztos, hogy bekerül a világsajtóba. A Messiást azonban meg kell fizetni, mert elég elfoglalt. De legalább egy hétig lehet találkozni Jézussal Pesten, elintézték ezt nekünk – olvasható az Amerikai Népszava portálon. 

A személyes találkozó helyszíne Bu-da-pest, “még egyszer mondom Budapest”

A magyar emberek nyilván értékelni fogják, hogy Orbán Viktor a francia, a portugál és a holland válogatott után Jézust is elhozza Budapestre, bár lehet, hogy a brazil válogatottnak jobban örültek volna. Mivel a mennybejutás és a pokol elkerülésének egyetlen módja, hogy találkozzon a magyar ember Jézussal, kedves dolog volt a felcsúti utánpótlásnevelésről is gondoskodó Orbántól, hogy egy hétre leszervezte Jézust Budapestre. Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy aki mennybe akar jutni, és nem akar Soros és Brüsszel ügynökeivel együtt a pokolba kerülni, találkozzon Jézussal.

A Jézussal való találkozásnak ez az egyetlen módja, helyszíne és időpontja, ezért hirdeti a kormánypropaganda és a katolikus egyház közös reklámja, amely vonatok oldalán robog az országban, hogy minden emberhez eljuttassa az üdvözítő hírt. Mindenkinek egy hete van, hogy találkozzon Jézussal és üdvözüljön. Aki lemarad, az megszívta, megy a pokolba. Még szerencse, hogy vannak ilyen bennfentesek, mint Semjén Zsolt, aki el tudta intézni ezt a hetet. Nyilván beígért neki egy vadászatot is, mint Nimród. Ha máshogy nem, szabadságot kell kivenni, hogy senki le ne késse.

Jézus pontos programját még nem ismerjük

Vélhetően a Várban kezdi a vizitet, meglátogatja Orbán Viktort és Áder Jánost, ahogy Heródessel és Pilátussal is találkozott korábban. Ellátogat a határra, megnézi a szögesdrót kerítést, mint Tucker Carlson, és megáldja azt. Megtekinti a Fudan egyetem építésének helyszínét, hálát mond a kínai keresztények vallásszabadságáért. Felcsúton megnéz egy hazai futballmeccset a VIP-páholyban a NER oligarcháival. Itt megszaporítja a szotyolát, az Orbán család földjeit, kastélyait és vagyonát, az Orbán-bányában a követ.

Megnézi Mészáros Lőrinc kóser sertéstelepét (esetleg egy disznóvágáson részt vesz Orbánnal). Megszemléli a magyar keresztények által deportált zsidók emlékére az 1944-es állapotokra átalakított Kossuth teret. Meglátogatja a KESMA központját. Találkozik Szijjártó Péter külügyminiszterrel és vendégeskedik a nemzetközi banknak álcázott orosz kémközpontban. Felkeresi a Hit Parkot, ahol megáldja Németh Sándort a cégpapírjaival, az adóbevallásaival és az offshore cégével együtt, majd átveszi az imakommandótól a Hit Gyülekezete ellenségeinek listáját, akiket likvidál.

Ha arra is kíváncsi, hogy a többiek mikor és hogyan találkozhatnak Jézussal, olvassa el Bartus László teljes cikkét itt!

A Városi Kurír véleménye: Ha egyszerű propagandaesemény helyett sikerülne a kormánynak legalább az  Eucharisztikus Kongresszust, a világ keresztényeinek fontos találkozóját az esemény méltóságának megfelelően kezelni, alighanem mindenki fejet hajtana, és nem születnének -szakmányban- a fentihez hasonló kritikai természetű írások. Nagy kár kiverni a hívők kezéből a lelki megtisztulás felemelkedésének lehetőségét.

Kapcsolódó

 

Jézus-hakni

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.