Juhász Péter: Le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje

Juhász Péter konok elszántsággal ment neki az V. kerület hírhedt egykori urának, és minden korrupciógyanúsnak, amit észlel. A Budapest Beaconnak adott interjújában  beígérte Orbán levadászását is.

Juhász nem aprózza el

Juhász Péter, az Együtt elnöke a BB-nek adott interjújában egyértelműsítette választási ígéretét:

„le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje, be fogom tudni bizonyítani, hogy ő maga is bűnöző, ahogy Rogán Antal is az.”

Egyre többen nézik kétkedve a regnáló táborából a Fidesz viselt dolgait és megszaporodott azon eltökéltek száma is, akik egyértelműen be akarják bizonyítani, hogy néphülyítés, ami Magyarországon folyik.

A legesélyesebb jelöltet – legyen az politikus vagy civil – kell kiállítani a Fidesz jelöltje ellen, mást pedig nem szabad indítani mellette az adott választókerületben

– hangsúlyozza Juhász Péter, az Együtt elnöke, aki biztos abban, hogy pártja bejut a parlamentbe. Szerinte az, hogy két ellenzéki párt megállapodott a koordinált jelöltállításban, nem elég, a többieket is be kellene vonni.

„Az Együtt-ön kívül mindenki a saját pártja érdekében politizál, és nem az eggyel magasabb érdekért, amit úgy hívnánk, hogy haza, hogy Magyarország. Ebben mi minden áldozatra hajlandóak vagyunk”

Közösségi oldalán az alábbit posztolta a fentiek nyomán:

Mindenhol a legesélyesebb jelölt induljon, egyetlenként a Fidesszel szemben. Bármelyik párt tagja, vagy akár pártoktól független is. Támogassa mindenki őt! Ezért támogatja az Együtt is Mellár Tamást Pécs 1 sz. választókerületében.
És reméljük a teljes ellenzék támogatni fogja Berkecz Balázst, Pécs másik választókerületében.

(Forrás: Budapest Beacon)

Juhász Péter: Rogán ellopta a fél budapesti belvárost, ahogy Orbán a fél országot

Juhász Péter esete az ÁSZ-papagájjal, a papagájok ászával

Egy hozzászólás itt: “Juhász Péter: Le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje

  • 2018.01.22 - 11:17
    Közvetlen hivatkozás

    kis hulye.2+2 az 4.ki nem tudja?de ö csak resze a 27 éves hasonloképpen muködö rendszernek amit valasztasi lehetoseg nélkul a nyamkunkba baszott a gazdatok a helyi kömuve megbizottjain keresztul.vagy ennek veget vetunk es népszavis valasztas es ellenörzes lesz vagy marad geci met a budit nem bolygatjuk mert büdös.te akkor se kellenél ha ezek soha nem lettek volna 27 évestöl.ha forradalom lesz szakszervezeti osszszakszervezeti altalanos egyseges mindent atfogo összhangzattanos kovetelessel az a mi ugyunk.lebontsuk az olat sec perc alatt.de egy tökfej hadovaja senkit nem erdekel

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük