Juhász Péter: a finom zsidózásból lesz a durva zsidózás, a durva szavakból meg a tett. Csak idő és habitus kérdése!

Vidnyánszky Attila kedd esti ATV-s megszólalása -teljes joggal- sokaknál kiverte a biztosítékot. A szalonzsidózása másként csengett le az erre vevőknél és az azon felháborodóknál.

Aki nem látta volna….

A riport vége felé kibukott belőle a leglényegesebb mondata, ami megvilágította eddig nem ismert oldalát:

Karsai Györgynek (színháztörténész, az SZFE oktatója – a szerk.) én nem fogom tudni soha elmagyarázni, hogy mi a nemzet, meg a haza, meg a kereszténység, mert alkalmatlan arra, hogy befogadja, amit gondolok.

Juhász Péter esete egy magát nácinak vallóval…..

Juhász közösségi oldalán számolt be az esetről:

Nem vagyok ijedős, ha csak nekem írogatna kajla hajlamából fakadóan a náci, fel se venném. Azonban amikor valaki a nyilvánosságban fogalmaz meg olyanokat, hogy sortűzzel megy az egyetemet elfoglaló diákokhoz, az már nem magánügy. Ott hiheti valaki egy sérült tinédzser kirohanásának, mert nincs tisztában azzal, hogy az ember aki írta, valóban náci. De nekem elmondta.

Nem tudom mi a helyes ilyenkor, értesíteni a rendőrséget, vagy hagyni,

de nem venném a lelkemre, ha mégis valós fenyegetés lenne amit én lazaságból elengedek a fülem mellett. Ezért gondoltam megosztom veled.

Tegnap a Tilos Rádió Hajnali Hasadás műsorának az Színház- és Filmművészeti Egyetem diákjait támogató posztja alá írta be ez a magát nácinak valló figura, hogy

“már visszük is a sortüzet”.

Nekem magánban pedig arról értekezik, idézem őt:

“tudom h nektek a tenyek es az igazsag rendkivul kenyes tema, hiszen..zsidok ti mindig hazudtok.. szoval ha ugy vesszuk peter akkor penzt kene h adjal..jo szokasod szerint.. muhaha.. de ettol most eltekintven nyomatekositva jelzem h az a 70ev amit kaptatok tul sok volt.a nepharag lesz az a jelenseg ami majd segit a betegseget megszuntetni.
ja es peter imadom h a Nàci szot megint divatba hoztatok. zsenialis!ennek az egyenlore csak szepen csengo szonak hamarosan ujra ertelmet is keritunk egyutt kozos erovel!tortenelmet csinalunk.. na mit szolsz?! ha engem kerdezel ennel magasztosabb dolgot el sem tudok kepzelni..”

Ha valaki jónak látja, értesítse a rendőrséget.

Én addig levonom a következtetést, hogy van összefüggés aközött, hogy Vidnyánszky lezsidózza a kollégáját, a vérnáci meg tettrekész. Ezt egy rendező is biztosan tudja. Vagy ha nem, akkor ne akarjon tudást és követendő morált átadni fiataloknak. Mert a finom zsidózásból lesz a durva zsidózás, a durva szavakból meg a tett. Csak idő és habitus kérdése.

Vidnyánszky: “Karsai Györgynek én nem fogom tudni soha elmagyarázni, hogy mi a nemzet, meg a haza, meg a kereszténység, mert alkalmatlan arra, hogy befogadja, amit gondolok.”

Mi meg valószínűleg nem tudjuk soha elmagyarázni Vidnyánszkynak, hogy mi a nemzet.
Már csak ezért is takarodjon az SZFE közeléből!”

https://www.facebook.com/Juhi.JuhaszPeter/posts/4297513830321067

szélrekord

One thought on “Juhász Péter: a finom zsidózásból lesz a durva zsidózás, a durva szavakból meg a tett. Csak idő és habitus kérdése!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük