Csecsszopó Viktor és Lőrinc kivágta a biztosítékot a Karmelita kolostorban

A Városi Kurír is megírta, hogy a Brit Média kirúgta Rózsa Pétert a 168 óra hetilap főszerkesztőjét.

Reggel óta már körbejárta az egész internetet, hogy a cégvezető egy, az Orbán családról készült adventi fotó miatt menesztette a főszerkesztőt, mert azon láthatóak a kiskorú gyerekek is.

Hát elég faramuci magyarázat

Szerintem egy olyan buzgómócsing, mint a Havasi Berci meglátta a címlapot és félrenyelte a kólát. Rögtön intézkedett; kért, zsarolt, fenyegetett, ki tudja? A két csecsszopó Frédi és Béni, mint illusztráció nem lett volna jó indok a főszerkesztő eltávolítására, hiszen mégiscsak “sajtószabadság” van (nincs).

De ott volt a másik teljesen ártatlan kép az adventi Orbán családról és még engedélyt sem kértek, plusz ott vannak a kiskorú gyerekek is. Hallatlan. Ez már felségsértés.

Azt most mindenki elfelejti, hogy a vezér néhány hete éppen fiú unokájával parádézott a facebookon

Amúgy meg éppen ők folyamatosan játsszák a “politikai pedofilt”. Szabó “ezüstlány” Tünde szinte naponta teszi ki a kiskorú gyerekeit, ő már tényleg azt hiszi, hogy a királyi család tagja…

A magyar politikai kuriózumként az elhunyt édesapja parlamenti mandátumáért induló Koncz Zsófia is óvodás gyerekekkel készült fotókkal kampányol.

De térjünk vissza a 168 órához!

A címlapra kitett “családbarátságról” így szól a beharangozó:

“A jelek szerint sokféle értelmezése lehet a jelenlegi hatalom egyik kedvenc jelszavának, amelyet már a határállomásokon is hirdetnek, nehogy a hazánkba tartó külföldiek tévedésbe essenek. „Családbarát ország” – hangzik a szlogen, melyet azonban a kormányzat egészen másképp gondol, mint jó néhány állampolgár vagy szervezet. A hivatalos politika mindenkit arra ösztönöz, hogy munkából éljen meg. Ha tud. Ha viszont nem, akkor küzdjön meg a lehetséges támogatásokért. Ezt nevezik a mai Magyarországon szociálpolitikának.”

Az utolsó utáni fillérek

“Nesze sánta, itt egy púp is! – talán ezzel a mondattal lehetne a legjobban jellemezni a magyar szociálpolitikát. Az Orbán-kormányok sosem voltak híresek a különböző támogatások feltétel nélküli osztogatásáról, hiszen a miniszterelnök alapvetése az, hogy a pénzt munkával kell megkeresni. Az utóbbi években az állam ennek megfelelően alakította a hazai szociális hálót. Az eredmény azonban erősen kérdéses.”

szélrekord

One thought on “Csecsszopó Viktor és Lőrinc kivágta a biztosítékot a Karmelita kolostorban

  • 2020.09.03 at 00:17
    Permalink

    A munkaalapu tarsadalom bevezeteset kezdhette volna mindjart sajatmagan, jo peldaval eloljarva,… Nem tette – csak ingyeneloskodik…. A politikai pedofiliat pedig a fidesz kezdte el es a mai napig ok gyakoroljak a legjobban – arrol nem is beszelve, hogy az unokazos- adventi koszoru mogul elokukkantos kepet o maga hasznalja eloszeretettel. Eroltetett, mondvacsinalt baromsagokkal jon elo,. hogy emberek munkassagat, elete munkajat lenullazza, es beuljon az altaluk letrehozott ertekekbe – Index , Origo, Nepszabi utan most a 168 oraba is?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest