Nem változott semmi, mióta Juhász Péter visszavonult a politikából, a kormánylapok teszik a dolgukat, legfeljebb annyi történt, hogy jóval több lett belőlük, így dúl a stencilezés. Csütörtökön újra beleszállt az Origo.

Most Cseh Katalinba szálltak bele,

alighanem nagyon fájhat, hogy a Momentumnak két mandátum is összejött (az egyiket épp Cseh nyerte el) az európai parlamenti választásokon.

- Hirdetés -

A momentumos politikust lejáratni hívatott cikkben egy abortuszról szóló, 2015-ös klubrádiós beszélgetésen rugózik a szerző – hogy az írásnak mekkora a valóságtartalma, arra a cikkben ugyancsak említett Juhász Péter mutat rá Facebook-posztjában,

“Két hazugság egy mondatban az Origo nevű szennylapban.

Nem gondolom, hogy ez rekord lenne, inkább csak a normális ügymenet a hazugsággyárban.

“Cseh Katalin ekkor még nem politizált hivatásszerűen, bár már Bajnai Gordon bukott kormányfő Haza és Haladás Alapítványában, illetve az Egymillióan a sajtószabadságért csoportban is fel-fel bukkant, amelyet Juhász Péter, az Együtt későbbi asszonyverő, drogos elnöke vezetett.”

1. Cseh Katka soha nem volt a Millában, de még a környékén sem, ezt nekem talán elhiszed.

2. Az alábbit pedig az Origotól idézem, mert itt igazat írtak. A világért ne gondold, hogy maguktól, a bíróság kötelezte őket erre:

“2018.02.17.-én megjelent „Kiderült, hogy miért ilyen agresszív a nőverő Juhász Péter” című cikkünkben valótlanul állítottuk Juhász Péterről, hogy megverte, begyógyszerezte, majd a lakásában fogva tartotta előző élettársát, és valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter személyisége agresszívvá torzult.”

Továbbgondolva….

“Politikusként nagyon sokáig tartottam magam ahhoz, hogy nem pereltem be újságot, bármit is írt rólam. Úgy gondoltam, politikusként lényegesen nagyobb mértékben kell tűrnöm a mocskolódást, mint egy átlagembernek. Nagyon sokáig türtőztettem magam, de úgy tűnik, a jogerős ítéletek ellenére sem nem hagyják abba a tudatos mocskolódást. Több mint egy éve nem vagyok politikus, mégis a mai napig olyan írásokat jelentetnek meg, amikben bűncselekmény elkövetésével vádolnak.

Mindezt persze név nélkül, elbújva egy propaganda lap neve mögé, remélve, hogy nem derül ki a családjuk és barátaik előtt, hogy mihez adják a nevűket, remélve, hogy majd közpénzből fizetik ki a sérelemdíjat a gazdáik.

Ezen fogok most változtatni.

Büntetőfeljelentést teszek mostantól minden egyes ilyen állítást megfogalmazó, újságírónak véletlenül sem nevezhető rákosista módszereket követő pribék ellen. Erre 30 napom van, így visszamenőleg nem tudom megtenni, de a tegnap megjelt Origo cikk szerzője lesz az első, és innentől kezdve mindenki számíthat rá.

A büntetőeljárásban ki fog derülni a neve – amit természetesen nyilvánosságra fogok hozni -, és bíróság előtt kell elszámolnia tette büntetőjogi következményeivel, valamint személyében lesz kénytelen kifizetni a megítélt sérelemdíjat. Akkor sem lesz lelkiismeret-furdalásom, ha börtönben köt ki az ilyen ember, aki pénzért eladja a becsületét más emberek becsületének rovására.

Ebben te is segíthetsz nekem

Nyilván eszembe sem jut olvasni ezeket a szennylapokat, és remélem neked sem. Ha azonban véletlenül mégis belefutsz egy ilyen cikkbe, kérlek, küldd el nekem, hogy megtehessem a jogi lépéseket. Neked is jobb lesz így, ezzel talán leszoktathatóak azok az elvtelen senkiháziak a további rágalmazásokról, akiknek köszönhetően működnek a Fidesz szennylapjai.”

[email protected] – ide várom a cikkeket. Ha nyomtatott sajtóban találkozol ilyennel, kérlek, a fényképet is küldd el!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét