Juhász Péter – MTV1 = sok – null

Nem egyszerű a mikrofonállványok élete! A köztévé – eleget téve kötelezettségének, ami magában szokatlan – minden párt képviselőjének megadta az 5 perc hírnevet, így péntek este Juhász Péter trollkodta szét a gyenge lábakon ingadozó M1 stúdiójában az aktuális riportert.

Juhász jött, látott és….

Juhász Péter azzal vezették fel, hogy az MTVA a törvényi kötelezettségén túl is lehetőséget ad a listavezetőknek, majd az oktatásról kérdezték volna, mire az Együtt politikusa közbevágott, hogy már a felvezetés is félrevezető volt, mert ő 4 éve járt utoljára a köztévében. Azt kérdezte a műsorvezetőtől, hogy mikor lehet legközelebb jönni, mire abban maradtak, hogy a szerkesztővel egyeztessenek.

A valóságot mikor kezdik közvetíteni, vagy legalább politikusoknak lehetőséget adni?

Aztán színes képeket vett elő: „Ez itt Orbán Viktor haciendája, ahol Orbán él, a TEK védi”, „Mészáros Lőrinc ilyen házban él úgy, hogy öt éve nem volt vagyona”, mutatott képeket az ingatlanokról. „Orbán Ráhel évi 15 milliós tandíjjal tanult, megszerzett két szállodát” – mondta Juhász.

Amikor a műsorvezető szólt, hogy mindjárt lejár az idő, Juhász közölte, hogy

Az önök ideje meg április 8-án jár le.

Majd azzal zárt, hogy feltette újra a kérdést, hogy mikor jöhet be újra a stúdióba, hiszen az hangzott el, hogy törvényi kötelezettségen túl is van lehetőségük az ellenzéki szereplőknek. A riporter azt mondta, nem ő a műsor szerkesztője.

Nem szégyellik magukat, amikor tükörbe néznek, hogy kiszolgálják és védik ezeket a bűnözőket, becsületes embereket aláznak meg?

Aztán lejárt az idő.

Juhász Péter: Le fogom szedni Orbán Viktort, be fogom bizonyítani, hogy ő ennek a bűnbandának a feje

PolitikusDoktor a fideszes gerincbántalmakról…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük