Sorting by

×

Juszt már megint bevitt egy gyomrost Kocsis Máténak

Juszt László ismét felhívta a figyelmet Kocsis Máté újabb orbitális hazugságára. A Fidesz frakcióvezetője már megint finoman szólva is meghajlította  a valóság tényeit és, hogy merre, azt döntse el az olvasó.

Hát persze Kocsis úr!

Kocsis Mátét, akit nem az eszéért szeretnek, – akik szeretik – megint szólt egy egetverő baromságot:

“Ugye tudják a baloldali politikusok, hogy azok a sportolók, akiknek a sikerei kapcsán sorra tették közzé a likevadász gratuláló posztjaikat, javarészt ugyanazok a sportolók, akiket megfosztottak a 2024-es hazai rendezésű olimpiától? Sokaknak jutott eszébe elsősorban a momentumosok komplett rokonsága, amikor Tokió Párizsnak adta át a “stafétát” az olimpia lezárásaként, és nem Budapestnek. De erre persze az egész baloldal “büszke” lehet.”

Emlékeztetem a nagyeszűt, hogy 2017. február 22.-én, az Origo információja szerint mi történt:

“Az állami televízió információja szerint (amit nem sokkal később természetesen a kormány is megerősített) Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István főpolgármester és Borkai Zsolt MOB-elnök szerdai találkozóján az a közös elhatározás született, hogy Magyarország visszalép, mert a pályázat súlyos presztízsveszteség lenne az országnak. A döntés oka, hogy Magyarország nem tarthat fenn elhúzódó, vereségre ítélt pályázatot. Ezért a tárgyaló felek arra jutottak, hogy csak az lehet a felelős döntés, ha a főváros és a MOB visszalép a pályázattól.”

Nyilvánvaló, hogy ilyen horderejű döntés nem is születhetett meg az olimpiarendezést megálmodó miniszterelnök nélkül

Ahogy az is nyilvánvaló, hogy Orbán nem számított olyan nagy mértékű ellenállásra, amely népszavazást követelt a kérdésben. Egyébként egy felmérés szerint minden harmadik kormánypárti szavazó is a pályázat visszavonására szavazott volna egy népszavazáson. Orbán tehát egyszerűen megfutamodott. Nem vállalta – mint már oly sokszor – a megmérettetést, inkább lemondta az olimpiát.

Szóval Kocsis, ha ilyen fiatalon, ennyire rossz az emlékezete, akkor legalább kérdezzen, vagy olvasson! Menni fog?

Forrás

Kapcsolódó

 

juszt

átver

8 hozzászólás

 • 2021.08.14 - 20:49
  Közvetlen hivatkozás

  Juszt maga nemlesz az enyém.
  Egy ilyen hazug szarszájú ugyanmár kinek is kellene.
  Ja, hogy az elkúrónak, aki hazudott reggel meg éjjel meg este is, pont ugyan úgy mint 56-ban az ősei.
  Szóval seggfejkéim (már akik juszt is beszopják) szóval az úgy kezdődött ugyebár, hogy egy senkiházi akit Fekete Győr Andrásnak hívnak és most a MOMENTUM nevű újabban igen hírhedtté vált szervezet elnöke, szóval ez a rendkívül antipatikus fiatalember csinált egy akciót minek folytán egy csomó szerencsétlen aláírt egy papírkát, hogy ne legyen olimpia.
  EZEK UTÁN !!!, mondta Orbán, ha nem, hát nem.
  Szóval a sorrend seggfejkéim, a sorrend.

  Válasz
  • 2021.08.14 - 21:46
   Közvetlen hivatkozás

   Neaddfel.. te egy akkora seggnyaló barom vagy ilyen IQ nullák jobb ha a Demokrata oldalon ugatnak, a mocskos szemét cigányotokat védjétek csak, ugyis szarban vagytok 22 nem a ti évetek patkány barmok , hajrá mocskos cigányok !!

   Válasz
  • 2021.08.15 - 00:22
   Közvetlen hivatkozás

   Ritka hülye 1 bites fidessnyalonc,legalább az aljas origótoknak higgyél te agyrágott buzigyuri!!!!!!!

   Válasz
 • 2021.08.15 - 10:30
  Közvetlen hivatkozás

  Ezeket a hozzászólásokat szívesen visszaolvasnám bírósági jegyzőkönyvekből, ahol a tárgyalás eredménye a korrupt politikusok vagyonelkobzás utáni bebörtönzés.

  Válasz
 • 2021.08.15 - 22:31
  Közvetlen hivatkozás

  Azért azt remélem érzékeled,mekkora baromságot írtál,te szetencsétlen!😂Az hagyján,hogy a stílus,maga az ember,efelett hajlandó vagyok nagyvonalúan elsiklani,ám az rendkívül szórakoztató,hogy magad ismeted el a trottyos gyábadágát!Szóval,ha nem,nem?Akkor mit nyáladzik itt ez a nyikhaj,ha a főni már egyszer megmpndta a megmondást?Egyébként is,milyen alattvalók is vagytok ti ketten,hogy nekimentek a főni akaratának?Ha ő akarta volna,lenne olimpia,de bedurcázott és azt mondta,hogy nem.Szóval,törődjetek már bele !😆😉😄

  Válasz
 • 2021.08.16 - 06:04
  Közvetlen hivatkozás

  gina!!!!!
  felhívnám a figyelmed 2 dologra:
  1. Értelmező olvasás, és akkor a témához érdemben tudsz hozzászólni, így csak egy troll tajparaszt képét mutatod.
  2. “mocskos szemét cigányotokat védjétek csak, ugyis szarban vagytok 22 nem a ti évetek patkány barmok , hajrá mocskos cigányok !!”
  Felejtesz, mint Kocsis Máté, mivel nélkülük a gazdádéknak (segítek: nem a gaz dádék) igen csak nehezebb lett volna.
  Ám megértem hozzáállásod, mert annak idején a Hitler névnapját is megünneplő, karlendítő, miépes Kocsis Máté f….t szopod.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.