Kampány-legalja: „Hajrá, Zsófi” feliratú kampánymaszkban osztogatott laptopot a helyettes államtitkár

Csak a látóhatár alján van a 2022-es választás, de az időközieket sem aprózza el az elszánt kormánypárt. A hétvégi voksolás előtt „Hajrá, Zsófi” feliratú kampánymaszkban osztogatott laptopot a helyettes államtitkár egy szerencsi kollégiumban.

Véletlenek pedig nincsenek

Október 11-én tartják az időközi választást a borsodi 6. választókörzetben, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) programja pedig épp úgy alakult, hogy Solymár Károly Balázs helyettes államtitkár csütörtökön ünnepélyes keretek között adott át egy laptopot a Szerencsi Középiskolai Kollégiumban.

Aki netán véletlen egybeesésre gondolna, annak Solymár „Hajrá, Zsófi” feliratú kampánymaszkja ad választ a kérdéseire:

kampanymaszk
Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje és Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára a Szerencsi Középiskolai Kollégiumban. Fotó: Vajda János/MTI/MTVA

Krumpli, tojás, alma, fél disznó már volt, haladjunk a korral: jöjjön egy laptop!

A kampányszagú rendezvényen Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje is ott volt, hogy megállapítsa:

„a magyar oktatás a járvány ellenére fantasztikusan, gördülékenyen teljesít, az online oktatásra azonban szükség van, a digitalizációs fejlesztések ezt a célt is szolgálják”.

A laptopot egyébként az ITM digitális összefogás programja keretében adták át, aminek lényege, hogy vállalkozások, nonprofit szervezetek felajánlásokat tehetnek, és így rászorulók számítógépes eszközökhöz, laptopokhoz, tabletekhez juthatnak. A felajánlásokból a tankerületnek 32 laptop jut, amiből Solymár Károly Balázs a kollégiumban egyet adott át.

Forrás

Gyurcsány

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük