Sorting by

×

Kapaszkodj! – A horoszkóp nem titkolhatja tovább: ilyen a viszonya hozzád a pénznek

A biztos anyagi helyzet megnyugvást ad az embereknek.  horoszkóp csupán csillagjegyünk alapján meg tudja mondani, hogyan viszonyulunk a pénzügyekhez.

Kos

A Kos a Mars védnöke, itt nagyon erős a vágy, és ha a pénzügyekre fókuszál, akkor a bankszámlája idővel egyre nagyobb összegekkel lesz tele. Ne hagyja abba a dolgokat, ameddig céljait el nem éri. Azonban bekavarhat az impulzivitás, a célok elérésébe, de egy kis figyelemmel vissza tudja terelni a dolgokat a helyes útra.

Bika

A Bika jegy a Földdel van szoros kapcsolatban, amely segít jó döntéseket hozni, hogy az anyagi javak jelentősen növekedjenek. Te arra születtél, hogy a pénzügyi biztonságot mindig meg tudd teremteni, ebben pedig semmi nem tud megakadályozni. A Bikák tisztában vannak azzal, hogy nem szabad mindent alárendelni a pénznek, hiszen az csak egy eszköz.

Ikrek

Az Ikrek jó kommunikációs készséggel van megáldva. Az Ikrek nyitott szemmel jár a világban, hogy információkat gyűjtsön a jó anyagi fejlődés érdekében. Ha nem megy tovább az út a gyarapodás felé, akkor érdemes felfogadnia egy pénzügyi tanácsadót, aki segít. Nekik az az üzenet, hogy ne kockáztassanak olyan összeget, amelyet nem engedhetnek meg maguknak, mert abból nagy veszteség lehet.

Rák

A pénzügyi biztonság az egyik legfontosabb dolog a Rák számára. A család az otthon, és az anyagi biztosnság a fő motivációja. Ezek segítenek a karrier építésébe is, mert amibe eddig belekezdett, azt a legjobb tudása szerint vitte végig. Tele van kreatív ötletekkel, amelyek a közeljövőben nagyobb anyagi haszonnal járhat.

<<< Lehet egy horoszkóppal több? >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.